zamo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bana bi mail geldi bu maili gönderdiğiniz her 5 kişi için UNICEF 5 dolarlık bağış yapacak diye.Bu mail bi çok kişiye forwardlanmış.Aman diyim sakına inanıp forwardlamayın spamlerla uğraşmayalım.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 teşekkürler bana gelmedi ama yoldadır gerzegin biri verir şimdi adresimi :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Teşşekkürler uyardığın için[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bunlara inanıp yollayanların bilgisayarlarını ellerinden alma kampanyası başlatıyorum :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar