Dorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 çok severim ve sık sık oynarım ama fazla bi multi tecrübem yok. hiç öyle çılgın rushlar falan yapamam zaten de hazzetmem baştan söyleyeyim :) version 1.1'dir sorunsuz multi oynamak için. isteyene yollayabilirim msn'den.. evet oynamak isteyen ?[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben varımda versiyon felan anlamam ilk çıktığında aldığım cd işte anla...1.0 dır büyük ihtimal...oynarım yane ama 2 dk ver yüklüyim :)[signature][hline]böyle hayatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ok mandoo patch küçük bişey zaten yollarım hemen. aslında bikaç kişi daha toplansa da takımlı yapsak daha da leziz olmamı ?[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 3-4 kişi olsun derebeyliği savaşı gibi oluyo...sınıf arklarımla 6 kişi oynadık(5 te olabilir emin deilim) :) her neyse işte süper geçti..herkes birbirini kolluyo felan biri daldımı diğeri hemen dalana arkadan dalıyo felan...odun bittimi odun savaşı başlıyo...yeşil alan kapmak için savaşılıyo süper geçiyo..5 kişi olsun piskopat olsun diyorum...[signature][hline]böyle hayatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 vay be bu oyunu benim gibi sevip oynayanlar varmış demek ben kendimi yalnız sanırdım keşke askerde olmasam da size katılsam canavar oynarım haa kolay gelsin arkadaşlar iyi eylenceler forwaaaaaaaaaaaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Biraz önce 5 saatlik bir oyunu bitirdik dağıttım arkadaşı.. Stronghold farklı , güzel bir oyun..[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 upladığın iyi olmuş...gel benle kapış yiyosa :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar