Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 selam arkadaslar bende başlamak istiyorum öncelikle paralımı veya hem paralı hemde free server varmı öncelikle free server varsa adres birakırmısınız eyer free deyilse bana nasıl paket falan alıcağımı acıklarmısınız ?[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kaf sin kaf :) oyun bedava 3 server var biri almanca, 3undede bedava oynayabilirsin. Oyunun expansionlari parali yani notum wars, shadow lands ve alien invasion expansionlarini oynamak istiyorsan parali bunlar. oyunu cek, bedava acc yarat ve basla oynamaya zaten bu expansionlarin ne oldugunu ne gibi yenilikleri getirdigini oyuna ve de para verilip verilmiyecegini oyun icerisinde karar verirsin. saygilar.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 7 şubata kadar ShadowLands uptadei beleşmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar