Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 beyler x3 x4 x5 den tavsiyeleriniz hangizi pazartesi alacam... fiyat onemlideil.. ama xzoom olsun.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu
wook Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben x4 almıştım çok memnunum tawsiye ederim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hakkaten konu dışıymış yani.. donanim dediğin zaten bulaşık makinesi... modem halt etmiş[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 model 3 yada 4 farkli modeli var?? ama x5 alacam sanırım hala sitesinden inceleme yapıyorum..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Burası zaten boşuna yapıldı...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
arina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 X3 X4 X5 farketmez ihtiyacına göre seçim yapacaksın eğer birden fazla makinan varsa X5 al üzerinde 4 ethernet poru 1de USBçıkışı var X4 de 256 makina destekliyo ama onun için Hub alman gerekir çünü üzerinde 1 etherhet 1 usb çıkışı var X3 ise sadece USB yaw varya harbi ziyansınız açmış bi kere adam silmek gibi bir seçeneğide yok 1 kişi uyardımı tamam işte yeter ne herkes ayrı ayrı laf ediyo anlamıyorum herkez şikayet ediyo yardım etsenize adama[signature][hline]La vida es movil...
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 xzoomlar fos fos ..us robotics 9105 al sen:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 alma bence port olayı benim çok canımı sıktı nereye baktımsa yapamadım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 TEk Bilgisayarda kullanıcaksan X3 SAna cok yararlı olur x5 Makinalara dagıldıgı için Fazla Kasar..
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 x3 usb modem diye biliyorum alınmaz usb modem.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arina yanlışın var ben x3 kullanıorum ama ethernet ?*nası oluyor acaba?
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 zoom adsl lerde feci router var yanlız bazen multiplayer oyunlarda kan kusuturuyor bağlanana kadar[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dogru yere acmadıgın için şikayet edildin. heueh bende X4 var ve ne ttnet ile nede başka bi sorunla bi problemim oldu.memnunum.
Öne çıkan mesajlar