Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xzoom adsl tavsiye..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler x3 x4 x5 den tavsiyeleriniz hangizi pazartesi alacam...
fiyat onemlideil.. ama xzoom olsun.[signature][hline]
World:Ares
Job:Ice MAGE
Race:Human
lvl: 47+
Total Played: just ~3 weeks
Clan:ImanGucu
SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...
Server Durumu
Mesaj tarihi:
ben x4 almıştım çok memnunum tawsiye ederim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
hakkaten konu dışıymış yani.. donanim dediğin zaten bulaşık makinesi... modem halt etmiş[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
model 3 yada 4 farkli modeli var?? ama x5 alacam sanırım hala sitesinden inceleme yapıyorum..[signature][hline]
World:Ares
Job:Ice MAGE
Race:Human
lvl: 47+
Total Played: just ~3 weeks
Clan:ImanGucu
SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...
Server Durumu
Mesaj tarihi:
X3 X4 X5 farketmez ihtiyacına göre seçim yapacaksın eğer birden fazla makinan varsa X5 al üzerinde 4 ethernet poru 1de USBçıkışı var X4 de 256 makina destekliyo ama onun için Hub alman gerekir çünü üzerinde 1 etherhet 1 usb çıkışı var X3 ise sadece USB

yaw varya harbi ziyansınız açmış bi kere adam silmek gibi bir seçeneğide yok 1 kişi uyardımı tamam işte yeter ne herkes ayrı ayrı laf ediyo anlamıyorum herkez şikayet ediyo yardım etsenize adama[signature][hline]La vida es movil...
Mesaj tarihi:
xzoomlar fos fos ..us robotics 9105 al sen:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
x3 usb modem diye biliyorum alınmaz usb modem.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
zoom adsl lerde feci router var yanlız bazen multiplayer oyunlarda kan kusuturuyor bağlanana kadar[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
  • Yeni Oluştur...