Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlar bende ps-1 var ps2 alamıyorum çünkü şuan için param yok :D PS-1 de baya bi çok oyun bitirsim ( Silent Hill , Dino Cross , Dino Cross-2 v.s) Bana önerebileceğiniz ps-1 oyunu var mı?[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ [b]KO Ares Server - Orc Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Survival-Horror;resident evil (2-Nemesis), rpg ;Final fantasy 8,legend of mana,Chrono Cross,Vagrant Story(Özellikle Legen of mana ve chrono cross u tavsiye ederim) araba yarışı;Gran Turismo 2 action;Syphon Filter,legacy of Kain:Soul Reaver,Tenchu 2 yetmezse daha söylerim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Oynamadıysan Vagrant Story i mutlaka oyna harika oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 crash pandigot (çok yanlış yazdım ama sen böyle söyle adama ) =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Soul reaveri Bitirdim valla ama yinede tşk ederim Loading biraz daha sölesene :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kimse söylememiş???? METAL GEAR SOLID!! ayrıca arkadaşlarla eğlencelik olarak metal slug var güzel oyundur[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Syphon Filter 1-2(action) Crash Bandicoot:warped(platform) Tomba!-Tomba! 2(platform) Fear Effect(action-adventure) bunu özellikle tavsiye ederim. Silhouette Mirage(platform-action) Micro Machines V3(yarış) çok eğlenceli X-Men:Mutant Academy,X-Men:Mutant Academy 2(fighting) G-Police(action) umarım bunlar yeter,yetmezse daha söylemem:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 metal slug oyna eger oynamad1ysan spr bi oyun... yada jackie chan i oyna biraz eski ama çok gzl..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 jackie chan stuntmaster cidden güzel bir oyun,onu unutmuşum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Resident Evil 1 - 2 - 3 Metal Gear Solid Final Fantasy 7 Tactics ti sanirim Butun Crash Bandicoot oyunlari Tekken 3 Gran Tourismo 2 Syphon Filter 1 - 2 hepsi cok guzel ve oynanmaya deger oyunlar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 taxi 2 yi bitir bence grafikler brz kötü ama oyun iii...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Driver 2 tenchu (1 2 farketmez) sypon filter (1 3 4 farketmez) medal of honor final fintasy tactical orge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 metal gearı kesnlıkle oyna !!!!!!! sonra suıkoden 1 2 yıoyna sonra ff 7-8 ve tactıcs ı oyna bnları hakkıyla oyna zatı benımgıbı bı manyak olur cıkarsın hec unutmama bı ramazan orucu suıkoden 2 nın basında actm en son hatırladıgım sey o save ederken benımde okul kıyafetlerımı gıydıgım ıdı :D[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmaship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 önerileriniz için tşk ederim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Brave fencer mushashi tabiki.[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar