Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shoutcast'ten radyo açmaya çalışınca böyle bir hata mesajı alıyorum. ayrıca internet üzerinden oyun kurduğumda da kimse bağlanamıyor. yani işin özü ip adresime ulaşılamıyor. firewalldan değil.... kapayıp da denedim yine olmadı.

<02/03/05@20:09:01> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<02/03/05@20:09:01> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 195.174.115.16:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
O makinaya 8000 den ulaşılmıyor.

Shoutcast yanlış hatırlamıyorsam Wj logini için TCP, streaming için UDP paket kullanıyordu.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
eee şimdi bunu açmanın yolu yok mudur yaw? windowsun firewall u kapalı, zone alarm kapalı daha ne kapayam?[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
yaw millet çatır çatır açıo radyosunu oyununu bana gelince kıllık yapıyo, şöyle yok mudur bi babayiğit şu olayı çözecek? :([signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
taskmanagerin resmini çek yolla açık programlardan karakter tahlili yapalım hehe

bi de modem markanı söyle[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • Yeni Oluştur...