Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Azo yu trade edip hibe geri döndüm....hibde şuan oynayan arkadaşlar varsa bi kaç sorum olcak.... Online varmı şuan? nick Deygos şimdiden teşekkür ederim Saygılar...[signature][hline]
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hangi server low[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 exca yine yabancı yer değil ya :)[signature][hline]
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gel usa ya lancelota bendensin 49.1 de acc kapanan kişi benim Çekmeyin!!!![signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aha bak ya ama olsun adam gene gitti diger bi abuk realmde oynuyo eheh MIDe geç be Azocum ya :([signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 lam adama bak bi orda bi burda :) seni bi yakalayamıycakmıyım ben ya :)[signature][hline]
Moss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İyi yapmissin bence su anda en kotu realm mid dengeli fg cikarmak cidden zor.. Char neci kapisalim yine sana dalmak zevkli oluyor :P[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Azom benim chr druid hibdeyim ama accountu kapattım :) yeniden başlarsam da MIDde başlarım cunku bütün ahali orda ehe:)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Leath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 leathas,athelon,daraith veya crald a mesaj atip bana ulasabilirsin :)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur)
Romario Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hoşgeldin Seni Burada Görmek Güzel :)[signature][hline]Synistar FcukyFcuky (back in buisness) Bard
Öne çıkan mesajlar