Yeto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Merhaba, ben işin içinden çıkamadığım için size sormak istedim. elimde default win8 yüklü dell laptopum var ancak artık eskidi, yerine monster marka freedos bir laptop alacağım. alet freedos oldugu ıcın delldeki windowsu buna aktarma gibi bir düşüncem var. burada da sorular başlıyor. 1. dell'deki windowsun lisansını yeni bilgisayarda kullanabilir miyim? eskisini iptal edeceğim, boşa çıkacak hatta satarım. 2.dell'deki windows 8 idi sonra 10'a yukselttım ucretsiz. lisansın geçerli olması için once 8 yukleyıp sonra upgrade mı etmem lazım? eski laptoptakı windowsu microsoft hesabıma tanımladım, daha dogrusu microsoft hesabımı aktive ettim bilgisayarda. sebebi ise bu lisansı microsoft hesabına taşıyabilecğeim yazıyordu ama emin de olamadım muallaktı. fikri olan varsa lütfen yardım. obur turlu freedos degıl windows yuklu alırsam bi 300tl daha giriyor.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Windows piyasada 50 lira. Diger islemi de yapabiliyosun da biraz kastiriyo, degmez
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 oem olarak gordum kinguin'de. onu alsam, monster'a kursam bir sıkıntı çıkar mı? oem'in hangı marka uzerıne oldugunu nereden bulabilirim? oem alsam update'lerde sıkıntı yaşar mıyım?
Öne çıkan mesajlar