Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Bar] If

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

If rock bar diye geciyor, tunus caddesinin girisinde, hemen asagi inen merdivenleri goreceksiniz, kocaman tabelali bir yer. yine nispeten iyi muzik var diyebilirim, ama partilerden, ozellikle `dj Firat`in caldigi partilerden sakinin, oldukca kotu sarki secimleriyle bir 80'ler partisini cekilmez hale getirebiliyor. icki yine ucuz, [sakaryaya kiyaslarsak pahali tabiki] ama vodka almayin, cok sulu veriyorlar. her rock bar'in klasik ickisi birayi tercih edin. yine 5 milyondu sanirsam bira. gidilip gorulesi bir bar yine. eglenin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Tunali Hilmi Caddesi ile rock bar pek uyuşabilcek bir ikili değil zaten. Ankara'ya gidip geldiğimde gördüğüm kadarıyla Tunalı Hilmi denilen yer daha çok tikky, concon diye tabir edilen tiplerin takıldığı bir bölgeydi ki bu tiplere alın size rock bar demek pek makul değil.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...