KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bu ayın Level dergisinde Warcraft evreni hakkında 9 sayfalık bir yazı çıkmış ben okurken bayağı eğlendim ve yazıyı beğendim. Haberiniz olsun. Not: Kimse Level çalışanlarına söylemeyeceğine söz verirse hafta içi tarayıp okuyamayanlara* gönderebilirim. :) okuyamayanlara* : Doğrusu bu işi etik bulmuyorum. Dergiyi almanız daha iyi ve alabilecek arkadaşlar alsın. Alamayanlar ve illa okumak istiyorum diyenleri kapsıyor bu sözcük.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gelecek ay koyarsan, zaten okumayanların artık erişim şansı olmayacağından herkes mutlu olur sanıyorum :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gelecek aya çok var ama olmaz ki.. :) [Bu mesaj Mosquito tarafından 05 Şubat 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 e zaten 2 sene önce bizde çevrilmişi vardı :) bölüm 1 bölüm 2[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Lol Cem Yılmaz esprisi gibi olmuş. Ama bu çeviriden haberim yoktu* ve gerçekten oldukça sağlam çalışmaymış bence boş verin Levelı bunu okuyun :) * niye yoktu? üşenip aramadığım için. Demek ki bu zaten yoktur dememeli, mutlaka arama yapmalı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar