KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bu ayın Level dergisinde Warcraft evreni hakkında 9 sayfalık bir yazı çıkmış ben okurken bayağı eğlendim ve yazıyı beğendim. Haberiniz olsun. Not: Kimse Level çalışanlarına söylemeyeceğine söz verirse hafta içi tarayıp okuyamayanlara* gönderebilirim. :) okuyamayanlara* : Doğrusu bu işi etik bulmuyorum. Dergiyi almanız daha iyi ve alabilecek arkadaşlar alsın. Alamayanlar ve illa okumak istiyorum diyenleri kapsıyor bu sözcük.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Qui Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gelecek ay koyarsan, zaten okumayanların artık erişim şansı olmayacağından herkes mutlu olur sanıyorum :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gelecek aya çok var ama olmaz ki.. :) [Bu mesaj Mosquito tarafından 05 Şubat 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 e zaten 2 sene önce bizde çevrilmişi vardı :) bölüm 1 bölüm 2[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Lol Cem Yılmaz esprisi gibi olmuş. Ama bu çeviriden haberim yoktu* ve gerçekten oldukça sağlam çalışmaymış bence boş verin Levelı bunu okuyun :) * niye yoktu? üşenip aramadığım için. Demek ki bu zaten yoktur dememeli, mutlaka arama yapmalı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Öne çıkan mesajlar