clubsound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ark ın getırdıgı bı xp kurdum eskı ama turkce onu yukledıımden berı sorun ustune sorun mesela bı yavaslık var cozemedım nedenını sankı bılg de lag var :D ultıma yı actııgım zaman clıent cpu nun %98 ını kullanıo nerdeyse vırus testınden gecırdım cıkanları sıldım ama deısen bısı olmadı sımdıde msn de sıffremı gırdıım halde yanlıs falan dıo ama baska makınede ole demıo bole bısı yasamıs olan varsa yardım etsın pls :D yoksa bı kac saat ıcınde yenı bı xp kurcam :P[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sistemini yaz bi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Amd 64 3000+ kv8-max3 anakart corsaır 512x2 dual ram baska ne yazım ?[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 anlasılan en guzelı yenı bı xp kurıım ben yenı versıonunu falan[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu problem herkeste oluyor ama kesin bi cozuu yoktu sanırım. boyle hayvani bi pcye fan olarak ne taktın. sıcaklık ilk suphelenmemiz gereken sey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben 98se kullanıorm.Ne zmn xp kursam pişman oluorm çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bence Xp Guzel cunku bagzı yenı cıkan oyunlar komple temeli xp olarak belirtiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar