Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet arkadaslar yardım edın yoksa ben bu modemı parcalıyıcam adsl hattım acık modemı kurdum tanıttım adsl sıfremı gırdım fakat modemın verdigi hata mesaj'ı sudur : your router connected , but still internet is unavilaible. bilmemnen network settings control et diyor birileri lutfen yardimci olsun!! bu arada modemimin markasi u.s robotics.
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Aynısı banada olmustu o modemden degıl senın adsl acılmamıs bırazcık adslı aradıgında cıkan kısıye bagır açarlar en kısa zamanda .. ;) ben ole yaptım..
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Adsl ışıqı devamlı yanııyormu ? butun ayarlarını yaptıqından eminmisin ?[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bendede bi problem var onixon usb modemim var ve durduk yere baglantı kesiliyor. driveri kaldırıp yuklemeden de baglanmıyor.[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 benım sana tavsiyem bende 256 adsl var aldıgım modem Zoom X3 Tavsiye ettigimde zoom x3 bence ben cok memnunum
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bagzı modemler var pikata gibi bunlar usp ama fazla kaliteli baglanmıyor. Fakat zoom en guzeLi
Öne çıkan mesajlar