jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir Rus filmi ben çok etkileyici buldum Venedik'te Altın Aslan'ı da kazanmış bu cuma vizyona girdi senaryoda bazı açıklar kaldı yalnız kafamda .. yani hikayenin anlatımı müthişti ama neden? dedim film bittiğinde izleyenler varsa tartışmak isterim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 henüz izlemedim ama bildiğim kadarıyla bbc tarafından yılın en iyi filmi seçildi.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Rusya'nın ıssız bir bölgesinde yaşamlarını sürdüren iki erkek çocuğun yaşamı, babaları olduğunu iddia eden bir adamın ortaya çıkışıyla değişir. On yıldan uzun süredir kayıp olan, daha önce sadece fotoğraflarını gördükleri babaları bu adam mıdır gerçekten? Onunla birlikte kuzeydeki bir gölün ortasındaki uzak bir adaya doğru çıktıkları yolculukta bu soru akıllarını giderek daha çok kurcalarken, adamın bu kadar yıldan sonra neden döndüğünü de sorgulamaya başlarlar. Aradıkları cevaplara yanıt bulacakları yer ise, gittikleri ıssız ada olacaktır... Yönetmen : Andrei Zvyagintsev Senaryo : Vladimir Moiseyenko Oyuncular: Vladimir Garin, Ivan Dobronravov Yapım : 2003, Rusya Tür : Dram Süre : 105 dk[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hmm...filmi ztn izlemeyi düşünüyodum. yönetmenin anlatımı nasıl?[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sanırım filmde çok derin incelemeler var .. şimdi nette araştırırken ilginç yorumlar buldum onları anlamak lazım önce filmi düz mantıkla izleyince pek bişey anlamadığımı farkettim çünkü[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 izlenecek film yani..ztn venedikte de ödül almıştı. ne varsa yine bağımsızlarda ve insanı konu edinen yönetmenlerde var.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar