SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya arkadaşlar bende D-link DSL - 310 adsl modem var..karşı taraftan her şey yapılmış ancak..ben burdan ayarlayamadım..bi zahmet en başından nassı internete girebiileceğime kadar anlatrımısınız..ne olur...kafayıı yiycem..bi acil yardım yaa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 05 Şubat 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Formdaki bilgileri modem'deki config sayfasına yazıcaksın.. [Bu mesaj rexx tarafından 05 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne formu bu ya!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yani varya bilgilerin cart curtt..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 telekom tarafından yollanan mı!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yok pati mod'luğu için..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya bi ayarı yok onun ya ne ayarından bahsediyosunuz ki aldıgınız da ayarlı olarak gelmedıyse vardır ayarları.ama normalde ayarlanmıs olarak gelıyo d-linkler. ayarlar derken sen seyden bahsedıyosun herale ppp0e falan dıye bıseyler var onların ayarlarını sende yoksa verilen sözleşme şeyisine ara modemın dagıtım sırketını onlar sana nasıl olcagını tek tek anlatırlar..[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar su anda adsl de sorun var gabıba internetım eskısı gibi değiL.Yurt içi ve yurt dısı cıkıslarında sorun warmı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar