Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baskent Con

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artistlenip aramaya inanmak hedelerı yapanlara sozum yoktur lakın yoktu boyle bır konu neyse..

Şimdi Başkentte guzel bir conventıon olucak gelmek ısteyenler

www.baskentbkft.com a bir girip bilgi alabilirler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
AABi ben gelcemde sımdı ben ole dandık app gmlerle oynamaktan nefret ederım yanı sole saglam gurup varsa ona daıl olmak ıstıyorum. Yanı gelıpte ole saf saf takılmayım demı.
Mesaj tarihi:
Vampire live ına hepınızı beklıyorum[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
İyi Güzelde İzmire Üvey evlat tarifesi geçilmiş. Bilet Getirilmemiş. Ayrıca daha prefosyonel olursanız sizin için daha iyi olur.

Biraz ciddiyet :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 20 Ocak 2005 05:10 tarihinde demiş ki:
İyi Güzelde İzmire Üvey evlat tarifesi geçilmiş. Bilet Getirilmemiş. Ayrıca daha prefosyonel olursanız sizin için daha iyi olur.

Biraz ciddiyet :)

Kanın =? Gıcık pozıtıf mı :P

Şaka bır yana fazla eleştiri ve boş yan gorme yanın var doluya bak azıcık..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Yoo Gıcık Negativ :)

Ben sadece sizin İyiliğiniz için Eleştiri getirdim Kötü anlamayın lütfen. Sadece con olması Dolu bişeydir zaten. İstersen hiç ciddiyet olmasın. con unuzu tebrik ediyor ve eğer izmirdede bilet satılsaydı geleceğimi söylüyorum :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
Kayıt zarfları nerelerde satılır, oyun listeleri ne zaman açıklanır, konaklama konusunda bilgi verilir mi gibi bir dolu soru belirdi aklımda daha profesyonel bir çalışma olsa daha bir güzel olurdu.
Mesaj tarihi:
Baskentin otobüs duraklarından gidebilirsin.
Dolmuşla gidebilirsin.
Ankarayı bilmiyorum diyorsan yolu tarif edebiliriz.
Param var diyorsan taksiye binebilirsin.
Buraya mesaj bırakıp giden biri ile buluşup birlikde gidebilirsin.

Başkentli değilim maksat savunacak biri olsun :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Hayır acıklanmıs ama su anda basvuru yapılmamıs sanırım ama bu konuda bende bılgı almak ıcın orta dunyaya gıdıcem bılgı alınca burayada yazarım
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...