KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ufaktan başka bi geyik başlatalım. Kimler burda kimler yok bi bakalım bi nabız yoklayalım. Areste bir adet güzin abla aranıyor. Herkesin dengi karşı cinsleri bir araya getirecek, üstüne bi de imam olsa fena sayılmazdı hani, inceden bi nikah kıyardı iki dakkada :)[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(styx ağır geldi taşıyamıyom) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ee her zaman ki gibi burdaym hehe biraz gec yattım hatta erken yattım denebilir sabah 6 da yattıımdan anca kalktım anca e olur ole tabi di mi :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Başlığın sonucu? :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Walla netice bulamadım...[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Galiba güzin abla hatice oldu :D[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 :lol: :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar