ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 internete yazicaktim da burda daha fazla topic var galiba bu tip. Neyse hemen konuya gecelim. Bilg. ne zmn acsam 10-15 sn yede bir explorer kapanip tekrar aciliyor. her$ey ortadan kalkıyor yani. Nete de giremiyordum. $imdi cont. alt. dell yaptim benim oturumumdaki butun programlari kapattım anca halledebildim. Ad-aware ve Mcaffee ile olmadı. Bulamadılar ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadasım bunların tek çözümleri vardır Format .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 panda titanum denem sürümü indir bitane jokeyleri , trojanları bulup siler %99 garanti veriyorum birde öyle dene @faust: post atmak için yazı yazma[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pandanın web scanini denedin. O da bir$ey bulamadı. O kadar sacma bir durum ki 3 tane programa arattım birşey bulamadım. Mesela şu anda olmuyor. Ama makinaya reset caksam tekrar acılsa 10 sn de bir explorer kapanıp acılıyor. Ben de dedigim gibi ctrl + alt + del de bir işlemi kapatınca duzeldi demekki ama hangisi bilmiorum. Ayrıca mcafeenin full surum var . Uyarı geliyor virus var makinada aratın diye full scan yapıyorum virus yok pırıl pırıl makinanız var diyor ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir seyi degistirirmi bilmiorum ama virüs scan trojan aramalarını falan güvenli kip te yapmanın daha etkili olduğuna dair bir şeyler duymuştum bir de öyle dene istersen hic bir sey yapmadan yaparsan scani belki etkisi olur[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar