BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaslar bugun aldıgım Creative marka Inspire 5200 5+1 ses sıstemı ve Creative Soundblaster live 5.1 ses kartımı az once montajlandı aldıgım yer tarafından fakat, bana takan sahıslar Center Speaker sadece oyunlarda ve dvd ızlerken falan ses cıkacagını soyledı tamam dedım. Dıgerlerınden ses cıkacagını soyledı ama sımdı mp3 dınlerken denıyorum ve sadece Front Left ve Front Right olmak uzere sadece 2 kolondan ses alabılıyorum. Yani diger 2 kolon olan Rear hoparlorlerden ses gelmıyor. Bu nedir? Normalmi boyle olması? Peki degilse nası ne sekılde duzeltebılecegımı soylersenız cok ama cok mutlu olcam :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ses kartının programından ayarları yapmamışsın. büyük ihtimalle hoparlör ayarı olarak 2+1 seçili, bu yüzden sadece ön hoparlörlerden ses geliyor. creative'in bir programı var driver yüklerken yükleyebildiğin. ordan 5+1 seçersen sorunun düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 büyük ihtimalle ayarlamaları yapmamış olabilir veya yanlış yapmış olabilirsin onun için önce ayarları kontrol et.ayrıca centerdan ancak belirli yerlerde ses alabilisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ayarlara baktım denetım masasındakı ses bolumundekı hoparlor sekmesındekı zaten 5.1 surrond secılı durumda buna ragmen boyle durum. Sımdı driver olayına bakıcam...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet driver sayesinde 4 kolondanda ses alabılıyorum. Fakat Rearlardan, frontlara nazaran daha az ses gelıyor. Bu niyedir? Ha bide center hoparlor sadece hangı durumalrda calısır?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bi üstte yazdıgım soruların cevaplarını halen aramaktayım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: BlaCk_DmC, 04 Şubat 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Evet driver sayesinde 4 kolondanda ses alabılıyorum. Fakat Rearlardan, frontlara nazaran daha az ses gelıyor. Bu niyedir? Ha bide center hoparlor sadece hangı durumalrda calısır? Senin aldığın sistem 5.1 .Tüm hopörlerlerden ses alabilmen için 5.1 e destek veren bir oyun oynamalısın yada dvd izlemelisin. Ön hopörlerlerden çok arka hopörlerlerden az ses gelme olayına gelince doğal olanda budur zaten.Surround'ı sağlamak için gerekli olan şey budur.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben de Inspire 5.1 kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım olmadan, midi dinlerken dahi 5 kolondan ve bir subwooferdan ses alabiliyorum. Şurayı bir kontrol et: (Win XP) control panel >> sounds and audio devices >> volume >> speaker settings >> advanced >> speakers >> 5.1 surround sound speakers eğer bu da olmazsa ses kartının cdsini tak, driverini ve "restore system defaults" olaylarını yükle. Sorduğu yerde 5.1 seçeneğini seç... Eğer restarttan sonra abuk sabuk sesler gelirse kolonlardan start menu'ye girip restore to system defaults de... Sorunun kalmaması lazım bunların üstüne.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 4 kolon + subwooferdan ses alıyorum ben. Center dan alamıyorum bıde arkadasın dedıgı uzere arka hoprlorlerden daha az ses gelmesı normal ise sorun yok orada. Kendercik ben XP ayarlarını yaptmıstım aynen dedıgın gıbı drıverıda yukelmıstım 5.1 secmıstım vs ama restore system defaults olayı nerde onu goremedım ve ne ısıme yarayacak bu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benim her yerden sorunsuz ses geliyor. Restore to system defaults creative ses kartının yanından çıkan cdyi yüklerken software bölümünde var. Zaten o cdden sadece driver ve Creative Restore Defaults (tam adı buymuş) yükledim. Eğer sende yoksa, cdni takıp yükle.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tamam bakıyorum sımdı ah bir calıstırabılsem su center hoparloru benımde bı sorunum kalmıcak...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 audio hq diye bir program var denetim masasında oradan speakera gir oradan 5+1'i seç digital out off yap[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya Offff kendercik yaptım dedıgın creative restore defaults olayını Yukledı bıseyler xp yenı donanım algıladı falan dedı karısmadım yaptı bıseyler ve su anda sadece 2 kolondan ses alıyorum ya pofffffff dıger 2 kolon sustu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dediğimi yaptın mı?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hah şimdi iyice yan bastım galiba O restore hede hodosune basınca soyle bıse cıkıyo [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 2 kolonla kaldı mve yukardakı gıbı bı hata verıyo restore hedesi Demon audio hq nerde ya bulamadım ama ses efektlerı bıolumundekını dıyorsan evet orda 5.1 de duruyo zaten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Senin yerinde olsam yapacağım şey: Donanım profillerinden ses kartını kaldırmak ve baştan kurmak. Her şeyi aynen yapıyorsan başka bir sorun çıkmaması lazım. Çıkmamalı... Çıkamaz[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Peki deniyicem şimdi...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu arada bağlantıları doğru yaptığına emin misin? 3'lü bir kablo vardır. Aletin bağlama klavuzunu falan unut. O kabloyu bilgisayarın arkasına ses kartının renklerine göre bağla. (Aklıma gelen son olası sorun da bu)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adamlar bagladı kabloları yanı teknık ekıp yaptı montajı o yuzden hatta ben kontrol ettım daha sora kıtapcıktan dogru baglanmıs buyuk ıhtımalle. Bu arada yukledım drıverları sılıp en bastan restore ve audio hq yida yukledım bu sefer customdan ısaretleyerek. 4 kolondan ses alıyorum su an hala en basa donduk. Bi turlu calısmıyor Center.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben deli oldum ama yok aklıma gelen bir şey. Evden de çıkıyorum şimdi. Eğer aklıma bir çözüm gelirse akşama yazarım. Sen yine de tüm bağlantıları bir gözden geçir ve o kabloların renklerine tam uygun olduğundan emin... hede hödö Allah sabır versin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Demon_of_Hell, 04 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: audio hq diye bir program var denetim masasında oradan speakera gir oradan 5+1'i seç digital out off yap Dedigin yere baktım orada 48hz secılı ve off yapılmıyor Device kısmındakı Sampling Rate'i diyorsun diymi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Creative Restore Defaults tıkladıgım zaman bu hatayı alıyorum Yes dedıkten sora [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaslar Center hoparlorumu calıstırmayı hala basaramadım :) Daha ne yapabılırım bır cok sey denedım ama hala yardımınıza ıhtıyacım var.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dostum nie bana sormadın hiç? ara sizin eve atlayım bigün..diğer mesajları okuyamadım ama..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar