Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden güvenli ve hızlı WOW alabilirim?

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

said:
dwight, 03 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
http://www.ukgames.com/ veya gameloaded.co.uk dan pre order yapınca cdkeyi ne kadar sürede yolluyorlar final beta da oynamama gibi bir ihtimal olabilir mi?.25 sterlin içerisinde hersey dahil mi ?

Arkadaşlar artık pre-order yaparak final betaya giremezsiniz. Bitti o kit dağıtımı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,ben mmorpg olayına oldukça yeni sayılırım,ilk oyunum 2 aydır oynadığım city of heroes(4 5 sene önceki kısa uo macerasını saymazsak),fakat warcraft dünyasıyla olan bağım 94 95 yıllarında warcraft 2 ile başlamıştı.Uzun süredir yazılanları takip ediyorum ve kararımı verdim.Aranıza katılacağım.Eğer aranızdan bir arkadaş yeni eu clientini bir şekilde yazılı medya ile bana verebilirse,yada şu zaman verebilirim derse,hemen us account alıp cd key ile eu başvurusu yapıp,beklemeye başlayacağım.Bu durumda final beta da oynayarak,en azından tecrübesizlikten çıkıp,az çok hazır olarak eu da aranızda olabilirim.Aksi takdirde,eu başlayana kadar veya daha sonraya kadar bekleyip,afedersiniz ama bir mal edasıyla azeroth topraklarında dolanmaya başlamak durumunda kalacağım demektir.
Birde aklıma bir şey geldi,s,zce türkiyeden wow oynamakta olanların yüzde kaçı bu forumlardadır?
Sosyal ağlarda paylaş

%80'i bu forumları takip ediyordur bence Türkiye'de wow oynayanların... sonuçta bir yerden bir şekilde bu oyunun haberini almak gerek başlamadan önce...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 06 Ocak 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sorum olcak. Onceki forumlarda 80$ dolar verip key + cd lerimiz kutusuz geliormush die okudum. Ikı gün önce etrade ile iletisime gectim ve bana yolladıklari mailde Kutulu=80$ yazıodu. Simdi hangisi dogru bilen var mi?(öyle kutu takıntılarım var benim saklayıp tornlarıma göstercem. Babam da kola kutusu topluomush zamanında nabiim yane:))

[Bu mesaj Haintapir tarafından 06 Ocak 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sorumu sordum ama cevap beklemeden (heyecandan)pre order siparisimi verdim biraz once.
bu sitenin özelliği şu:yaklaşık 10 kadar sitede türkiye'ye shipping yok iken ve bir tanesinde de 40 dolar shipping ücreti varken,bu sitede sadece 1,5 pound.dünyayı 3e bölmüşler.türkiye ne şanslıyızki en ucuz olan 1. bölgede ve sadece 1,5 pound.inşallah bir terslik çıkmaz
www.sendit.com
Sosyal ağlarda paylaş

bende etrade den aldım cd keyi 20 dk içinde geldi mailime.Sonra gittim acc (us) sitesinden kontrol ettim çalısıyodu.sonrada EU ya çevirdim hala bi işe yaramıyo ama en azından çalısan bir cd keyim var:)
herkesede tavsiye edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

HEhehehe 2-3 msgı olan bütün adamlar etrade center ı tavsiye ediyor. Kıl oldum Bende etmiyorum tavsiye orayı arkadaşlar. Dandik bi firma ben www.ukgames.comdan aldım kutulu 55 milyon kadara türkiyeyede gelecek içim rahat.

Daha önce Ukgames den Oyun aldığım oldu kesinlikle sorun yaşamadım.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 2 3 mesajım yok dikkatini çetkiyse bende ordan aldım . sadece cdkeyi 65 dolara aldım gerçi ama bekleme kargo vsden kurtuldum . Fakat sen nasıl ukgamesden 55 milyona aldın onu merak ettim ? enteresan geldi yani kargo vs bunun içinde mi ? değilse kargoya ne kadar ödedin ?

[Bu mesaj Dunedain tarafından 07 Ocak 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 07 Ocak 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
HEhehehe 2-3 msgı olan bütün adamlar etrade center ı tavsiye ediyor. Kıl oldum Bende etmiyorum tavsiye orayı arkadaşlar. Dandik bi firma ben www.ukgames.comdan aldım kutulu 55 milyon kadara türkiyeyede gelecek içim rahat.

Daha önce Ukgames den Oyun aldığım oldu kesinlikle sorun yaşamadım.

peki bu aldıgın oyunun versiyonu ne?us mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 07 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Benim 2 3 mesajım yok dikkatini çetkiyse bende ordan aldım . sadece cdkeyi 65 dolara aldım gerçi ama bekleme kargo vsden kurtuldum . Fakat sen nasıl ukgamesden 55 milyona aldın onu merak ettim ? enteresan geldi yani kargo vs bunun içinde mi ? değilse kargoya ne kadar ödedin ?

[Bu mesaj Dunedain tarafından 07 Ocak 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

evet içinde girin alın pre order ettiğim için 15 paund daha az verdim.

Ayrıca belliki o lafı sana etmemişim dunedain ne alınıyosun. 3-5 msg ı olupta (belliki fake) Buraya etrade centerı övenlere söledim. oyunumun versionu eu. release datesi 1 şubat

55 milyon kadar dedim tam olarak bilmiyorum 25 paund ayrıca kargo falanda içinde 1 dolarmı ne zaten kargo

Bu arada söylemeyi unuttum US versiyonuda getireceklermiş isteyenlere mail attım. Asyayada US versiyon sağlamayı düşünüyoruz dediler.
[signature][hline]
Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[Bu mesaj spawn77 tarafından 07 Ocak 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj spawn77 tarafından 07 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ukgames ve gameloaded sitelerinde fiyat 25 pound + 3 pound (kargo) = 28 pound, buda 73 YTL civarına geliyo bende gameloaded dan siparis ettim beklemedeyim release i. siparişten 1 gün sonra cancelled oluyo diyen sendim sanırım spawn, bugün yeniden kontrol ettim "Item Awaiting Despatch" diyor, sanırım sorun kalmadı gibi oyun çıkınca yollarlar en geç.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ben de en sonunda kararımı verdim. Artık dayanamiicam wow alıcam. Yanlız yine aklıma takılan sorular var. Bütün threadi okumama raamen sorularıma tam olarak cevap alamadım.

Şu anda Wow US alsam onun cd-keyiyle EU'da oynayabilecek miyim? (Sorunun cevabı sanırım evet ve cevap evetse nasıl yapılıyor?)

Ama bu soru burda bitmiyor. Wow US CD'siyle EU serverlarında hiçbişey download etmeden direk oynayabilecek miyim?

Son sorum da şu. Şu anda oyunu pre-order ya da direk Wow US şeklinde alsam EU final betada oynayabilecek miyim? (Pre-orderla artık olmuyormuş sanırım ama ya diğer yol?)

Şimdi oyunu alabileceğimiz yerler:
www.cdromshop.com (Buraya baktım Wowla alakalı sadece 2 aylık oynama zamanı satıyolar. Sanırım artık Wow satmıolar..)

http://www.gameloaded.co.uk/ (Burda var ve fiyatı 25 pound. Türkiye'ye gönderiolar mı ve shipping fiyatı ne kadar bilmiorum..)

http://www.ukgames.com/ (Burda da var ve fiyatı 25 pound. Türkiye'ye gönderiolar ama shipping fiyatı hakkında bi fikrim yok..)

www.sendit.com (Burda da var ve fiyatı 24 pound. Türkiye'ye gönderiolar ve shipping 1.5 pound.) (Bana en makul burası geldi..)

http://www.etradecenter.us/ (Burda sanırım kalmamış. Mevcut:0 dio. Fiyat olarak da 80 $ yazıo. Türkiye'ye gönderiolar ve shipping masrafı yok)

Şimdi bu sitelerden alış veriş yapan var mı? (E-trade center hariç. Orası en pahalı olan ama duyduum kadarıyla en güvenilir ve en hızlı olan. Eğer daa ucuz ya da yeterince güvenilir bi yer bulamazsam buradan almaya çalışıcam..) Shipping masrafları ne kadar? Ne kadar sürede getiriolar?
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 07 Ocak 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tüm yazıları okudum ama kesin bir karara yinede varamadım,şimdi eu içim orjinal pakedinde herşey içinde nerden temin edebilirim , en önemlisi güvelinir olması sanal kart geçmesi ve hangi bankanın sanal kartını kabul ettiği[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...