Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar şöyle fotoşopla üzerinde oynayabileceğim ilginç fotoğraflar bulunan bir site önerebilir misiniz?[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tabi hiç "fotoşopla üzerinde oynanabilecek fotoğraf" diye bi fotoğraf yok ama...anladınız siz..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 google grafik aramadan istedigin konu uzerinde arama yapıp resim edikleyebilirsin. renk degistirme uzerie calıs bence once. tutorial okudugunu varsayıyorum. mesela goz rengi degistime degisik efeler verme filter comboları cart curt anladın sen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: lord_elvyn, 05 Şubat 2005 01:53 tarihinde demiş ki: google grafik aramadan istedigin konu uzerinde arama yapıp resim edikleyebilirsin. renk degistirme uzerie calıs bence once. tutorial okudugunu varsayıyorum. mesela goz rengi degistime degisik efeler verme filter comboları cart curt anladın sen. azımdan aldın lafı :P bende google dicektim, bide pati album var tabi :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilmiyorum isteğini anladım mı ama mesela : http://www.phattbastard.com/phattbastard/blandat/img/0007.jpg sondaki sayıyı değiştirerek sittin tane ilginç foto bulabilirsin. 7'den geriye gitme ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sağolun...o kadar iyisiniz ki :)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Aradığın şey çalışmalar için kaynak fotoğraflar ise www.deviantart.com da stock bölümündeki resimleri kullanabilirsin. ama içerikleri oku. çoğu resim sahibi çalışmaların daha sonra kendilerine gösterilmesini ister.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar