Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadşalar bir harita indirdim harritayı frozen thornenın içine attım ama oyuna girdim başlattım açmadı fatal eror werdı ne yapmalıyım?Fury north hero siege diye bir harita... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Warcraft bölümüne atsaydın daha çok bulurdun :) Versiyon uyuşmazlığındandır tahminen... Ya o mapi unut yada son patch versiyonuna uygun versiyonu çıkarılmışsa onu çek.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oke orayada bi atıyıms aol yınede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 atma, aktif bi insan olduğumdan taşınıyor genelde.[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 teşekkuler .Mıllet bılen yokmu harıta ındırıyorum warcat.org dan bazıalrı çalışıo bazıları çalışmıo bide başka nerden harita ındıreılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar