SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar dünden bugune internet penceremde bişey farkettım alttakı ekran gorunmuyor yani şurası : Nasıl düzeltirim ben bunu:. hani orda şu sayfaya baglanılıyor falan yazıyo.sayfa tamamlandıgında bitti yazıyor işte onu nasıl yapıcam ??? yardım beklıyorum plz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'*BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar halletim valla.okuduysanız bile teşekkür ederim.buldum kendim.Kusura bakmayın boşuna topic açmış oldım...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar