Chimera167 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar Cs:Source için map pack yükledim muhteşem haritalar var fakat ben Cs de araba veya bişileri kullanmayı çok seviyodum bu version da yani Source da böyle harita bilen var mı acaba , ayrıca bagzı haritalarda yenilerde daha dogrusu Botlar Zombie modunda kapasanda hareket etmiolar, 1.5 gibi mi acaba sadece doguyorlar 1.5 te dogmuyolardı burda doguyolar ama kıpırdamıolar neyse asıl konu araba yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nerden yukledın link yazarmısın?işte nasıl yukledıysen onu soylermısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 daha arabalı bir harita yok,ama ileride çıkartabilirler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar