Nergal69 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ürün bu: http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-e-t560-8gb-9-7-tablet-p-BD601536-S kız arkadaşıma hediye edicem. apple tablet almıcam. samsung almayı düşünüyorum. varsa bu değil şunu al dediğiniz başımın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yok mu aranızda cevap verecek bi romalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 be samsung note serisi kullanıcısı olarak memnunum ama bu ürünü hiç denemedim, yorumları yok mu internetlerde? son dönemdesamsung tablet alıp memnun kalmayan görmedim, ha ios sistemine alışıp androidde sıkıntı çekenler hariç, bu tableti alırsan en büyük riskim memnun kalmazsanız ikini elde çok değer kaybetmesi, çok büyük beklentileriniz yoksa alın tepe tepe kullaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ios'a alışıp android'de sıkıntı çekmek anne tier bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yan işte düşün eheh x marka ne idüğü belirsiz çin malı almadıkça tabletlerde sorun neredeyse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ya yapacağı bişe yok zaten video izlesin internette takılsın. hani profesyonel amaçlı bi kullanım olmayacağından yeterli olur diye şeyettim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar