noface Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Duyduklarım dogru ise bır server acıyorlarmıs 3 ırk olacakmıs ? bılgısı olan duyan varmı .[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eu serveri açıyorlarmış amme 3 ırk nası yapcaklar kine.[signature][hline]Server:Ares Nick:CaDoBaBa LvL:3x Clan:DARK_CLAN WEAPON:59 +24 Lighting demage ORC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3.ırk olayını sallamışlar gibi.Ama eu yu bizde çok duyduk.Açılırsa dalıcaz direk :D[signature][hline]Buzkirpisix Xigenon Bıçakçı/4x/dual swordbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 EU AÇILSA NE GÜZEL OLUR YAW HERKEZ LVL 1 CLAN YOK.NE ZAMAN AÇILCAK.BİLEN VARMI YOK GİBİ GÖZÜKÜYO AMA YİNEDE SORİM DEDİM.[signature][hline]Server:Ares Nick:CaDoBaBa LvL:3x Clan: DARK_CLAN WEAPON:59 +24 Lighting demage ORC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 üçüncü ırk yalan olur... Ortalama 80mb. lık yama paketi gerekir. Sanmıyorum :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 olabilir aslinda inten download edilen bi oyun icin :D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: fatihkaraca, 05 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Ortalama 80mb. lık yama paketi gerekir. -Ben Blizzard'dan Fatih beyle görüşcektim.. -Fatih bey EA ya transfer oldu.. -Aa tamam teşekkürler. :lol: nası hesapladın abi 80mb hemen :-p[signature][hline]Buzkirpisix Xigenon Bıçakçı/4x/dual swordbreaker :-| [Bu mesaj Buzk tarafından 05 Şubat 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Buzk, 05 Şubat 2005 01:37 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 05 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Ortalama 80mb. lık yama paketi gerekir. -Ben Blizzard'dan Fatih beyle görüşcektim.. -Fatih bey EA ya transfer oldu.. -Aa tamam teşekkürler. :lol: nası hesapladın abi 80mb hemen :-p valla hiç güleceğim yoktu arkadaşlar, siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yeni harita, yeni charlar, yeni cz, moradonda değişiklikler... tahminen hesaplayın işte oyun klasörünü açıp. Çok zor bişi değilki..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zaten kesin bu kadar demedim. tahminen dedim. saat 2:00... tahminler bu saatte feci yuvarlak hesap olur . :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 işletiyo bu adam bizi kesin tanıdık biri çıkar.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 en az 100mb benje 3. ırk kim olacak hemü undeath-elf kesnin el olur lakin yeterince yer dolduracak mdll var. bun mp3 var map i var tabanca modeleri var (silah) skla yatkın geliyo Fakat boş olan bişi varsa bu konu üstüne tartışmaak olur. ehuehueeu ule bidolu iş bulun[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yanlızırklar arası eşitlik olmalı eğer 3. ırk tek olursa savaşlar çok karışık olacaktıreğer 4 ırk olursa iyiler insanların yanına elf koyarlar orkların yanınada undeath koyarlarsa güzel olur yada her iki ırkın ayrı zamanlarda savaşları olur mesela pazartesi ork-insan salı insan-yeniırk çarşamba yeniırk- ork olursa güzel olur[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sonra hep beraber cumaya giderler ehueheuheue[signature][hline]Serden Geçti Benden Geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar