xx2xx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar baslıktada yazdığım üzere clana sembol almak istiyoz bilenlerin tarifini bekliyorum clana katılmak isteyen arkadaslar bana özel msj atabilir. lütfen konu icine yazılmasın server: ixgenon clan: Kurtlar_Konseyi lvl ler su an +40 (yaklasık 12 kisi kadar) 4 kisi 35-40 arası daha düsük yok[signature][hline] Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 676 Manner Sahibidir. Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür. muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir. ßir Cümle İle ßen Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=95357 burda yazıo ama o kadar geyigin arasında bulman lazım.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Kurlat_koseyi hacım daha iyi bir isim bulunda gelem clanınıza eheuheuhe :D[signature][hline]Serden Geçti Benden Geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar