Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Anahtar


noface

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar su 50 Questinde 3. anahtar nerededır ya ! Şimdi forumlarda yazıyor oku falan demeyın 4 tane charı 50 questınden gecırdım yerlerını asagı yukarı bılıyorum ama bu sefer ne esland gate yakınlarında nede verdıgınız kordınatlarda yok sehırdede yok Başka bir yerde denk gelen goren falan varmı[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum sen orc musun human mı?
orc isen brethin kapısından çık dümdüz yolu takip et köye geleceksin.köyde olması lazım eğer orda yoksa belluga ya geç orada aralara bak ve köyün en sonuna bak.server değiştirerekte bak.eğer bulamamazsan bu dediğim yerlerde bekle.oralarda tekrar doğacaktır..![signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Server:Diez
Race:Karus
Job:Paper Mage
Level:5x
Np:100 onuda para ile aldım
Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu şimdi bırak gidip exp falan kas. Bi ara tekrar dönüp bakarsın. Böyle bastıra bastıra arayınca bullamıyorsun:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...