yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bizim bi köpek var 14 yaşında sanırım maşallah pek sağlıklı nazar değmesin (son traştan sonra epey bi fenalaşmıştı korktuydum ben ama çakı gibi şimdi) neyse hayvancağız gelip konuşuyo resmen abi bana bi kız bul diye bi haller böyle balkonda hafif hafif uuulamalar (acı ve duygusal bi şekilde böyle nası anlatayım bilemedim) oraya buraya bakınmalar ev içinde sürekli gidip gelip mırıldanıyor flaan hiç kasti çiftleştirmedik, gözümüzle de görmedik bişi yaptığını. her gün 31 çeker falan ama neyse şimdi bu öyle tür köpek de değil (yakışıklı gerçi baya) nası oluyo bu işler, üzülüyorum ben ömrü boyunca sevişmemiş olabilir diye (1-2 kere gözden kaybolmuştu saatlerce o ara bilmiom patlattı mı bi tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Köpek yaşını yediyle mi çarpıyorduk. 14x7 Baya yapıyor. Çekin vurun bence kırkından sonra azanı teneşir paklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 halden anlayan sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar