stigmata Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bu herifin filmi adı aklıma gelmiyo.. Syreden var mı? Hosunuza gitti mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gitmeyi düşünüyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ha bu arada filimin adı: Johnny English[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gittim beğendim :) olmazsa olmaz gitmezseniz intihar edin diyilecek bir film değil ama paranız boşa gitmez gülersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 film özeti: Bir yanlışlık sonucu, alt düzey bir diplomatken, dünyayı ele geçirmek için şeytani planlar yapan Fransız iş adamına engel olunca ünü tüm İngiltere’ye yayılan ve ülkenin en tanınmış casusu haline gelen Johnny English’in öyküsünü anlatan filmde Mr. Bean"la tanınan Rowan Atkinson başrolde. güzel :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Raid3r ın dedii gibi gidilmezse olmıacak bi film değil... Gayet güzel komik eğlenceli gırgır şamata..Bildiğiniz mr bean işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mr beani bir kaç kere izlemiştim manyak komikti birde bbc de bunu bir komedisi vardı bilmemne darkmı ne oda çok komikti :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hehe evet baya komikti (: bu arada o kız kim diyodum alala tanıdık fln diyodum sonra çıkardım Natalie Imbruglia (: eheh dudaklardan çıkardım (: daha bi güzelleşmiş[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar