xueshen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 icq bilgisayarını ele geçirmiş die bi gyiq yapam :-p bilgisayara res atmayı dene genelde işe yarar :) aklıma hiç bişi gelmio valla :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aynısı bana da oldu makineyi kapatamadım neden bilimiorum ama cs den çıkınca oldu .. res atınca geçior ama nedenini çok merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu arada winme kullanma :) onun kadar salak bi işletim sistemi görmedim (95 in dışında :D)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 reset attım ama bi işe yaramadı çok garip bi durum writerım gelse temiz format atcam pc ye bidaha me hayatta kurmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadasım ben bilgisayarıma cs 1.5 yukledım alt+tab yapınca simgelerin 1 2 saniye boyle gozukmesı soz konusu oluyor.Ama oyle kaldıysa bir formata ihtiyacı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet faust çok haklı... Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Zanledersem virüs, anti vürüs programlarıyla ilgili bir arama yap istersen.. [signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? [Bu mesaj rexx tarafından 04 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendi kendine düzelti virüs fln diiilde arattım çok garip durumdur yaa salak me[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar