zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 icq bilgisayarını ele geçirmiş die bi gyiq yapam :-p bilgisayara res atmayı dene genelde işe yarar :) aklıma hiç bişi gelmio valla :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aynısı bana da oldu makineyi kapatamadım neden bilimiorum ama cs den çıkınca oldu .. res atınca geçior ama nedenini çok merak ediorum
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu arada winme kullanma :) onun kadar salak bi işletim sistemi görmedim (95 in dışında :D)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 reset attım ama bi işe yaramadı çok garip bi durum writerım gelse temiz format atcam pc ye bidaha me hayatta kurmam :)
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadasım ben bilgisayarıma cs 1.5 yukledım alt+tab yapınca simgelerin 1 2 saniye boyle gozukmesı soz konusu oluyor.Ama oyle kaldıysa bir formata ihtiyacı olabilir
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet faust çok haklı... Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Zanledersem virüs, anti vürüs programlarıyla ilgili bir arama yap istersen.. [signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? [Bu mesaj rexx tarafından 04 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendi kendine düzelti virüs fln diiilde arattım çok garip durumdur yaa salak me[signature][hline]orochi
Öne çıkan mesajlar