Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp server ve sehirde bariz res kill yemek...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 04 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
ahah bide serrefsiz maviler, serefli pekalar muhabbetine donmus bazi yerlerde cok fena nostalji yasadim. ahahah allah sizide guldursun :)

gercekten ya resmen nebuladaki minoc madende serefsiz pk nin biri beni kesti vs topic lerine benziyo bu topic :)
Sosyal ağlarda paylaş

yani simdi 1 dk dır falan dusunuyorum da bu camp olayi cidden igrenc bi olay..lvl 60 adam gidip lvl 1 i oldurebilir 20 i de 30 u da fark etmez 1 vurusta oldurebilir bunlara karsi cıkmıyorum ama bi adamin cesedi basinda camp yapmak ciddi sinir bozucu bi durum yani olmaz degil lvl 60 adam atıyorum ben lvl 40 ken beni oldurecek cesedimin basinda 1 saat falan camp yapacak arkadaslariyla kufurden ban yerim o derece(10 sn de 10 kufur yazarim cok hızlıyım bu konularda :) )..ama dikkatinizi cekerim sorunum adamlarin beni oldurmesi degil cesedimin basinda camp yapmalari..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 05 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
eskiden adami 1 saat rehin alabiliyorduk (non-stop sap)
adam artik sıkılıp oyundan çıkana kadar
ama artik 3 . den sonra immune diyor =/

hehehe ossun karanin kedisini kestirme muhabbeti superdi. garanti silmishtir o karakteri dana o olaydan sonra.

(kara -> hunter . shal ve pk rouge adami bi saplamaya bashladilar bi koshede biraktilar kedi adami yedi)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 05 Şubat 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
said:
_Dalamar_, 04 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
İyi olmuş keşke daha çok reskille bağlasalarmış seni :) Kendini öldürene salak diyene o yakışır bence... ;)

?
açıklayayım olan olay oyun içi, herhangi bir kural çiğnenmemiş.egosundan tut da zekasına kadar yorum yapılmış x sayfa.birine salak deme hakkını verebilecek bir olay değil bence.[signature][hline]Where is your savior now?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 03 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
2 dakika gecmeden bi tane salak herif geldi beni oldurdu gitti

Bunun üzerine dedim...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...