MÖD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Arkadaşlar elimde satmayı düşündüğüm Wacom marka tablet ve kalemler var. Ürünler sıfır ve hiç kullanılmadı. Ürünler: Intuos Pro Small PTH-451 Link Intuos Pro Medium PTH-651 Link [url=http://imgur.com/a/WOCgy]IntuosPro IntuosPro2 Intuos Touch&Pen Small CTH-480S Link Intuos Touch&Pen Medium CTH-680S Link PenandTouch Cintiq 24HD Touch DTH 2400 Link Cintiqfoto Cintiqfoto2 Cintiqfoto3 Bamboo Pad CTH-300K Metalik Gri/Siyah Link BambooPad Tabletler dışında elimde bulunan kalemler: Stylus Mini Stylus Feel Ürünlerin özellikleri linklerde mevcut ve fotoğraflarını çekip koydum. Eskişehir içi elden teslim yapabilirim. İlginenler özel mesaj ile bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Intuos Pro modelleri satılmıştır. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kalan ürünler: Intuos Pen&Touch Small Tablet CTH-480S Cintiq 24HD Touch DTH 2400 Cintiq Companion 2nd Generation 128GB DTH-W1310L Bamboo Pad CTH-300K Metalik Gri/Siyah Tabletler dışında elimde bulunan kalemler: Stylus Mini Stylus Feel Eskişehir ve İstanbul içi elden teslim yapabilirim. İlginenler özel mesaj ile bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 En ucuzu ne kadar, ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Intuos Pen&Touch Small Tablet : 200 TL Bamboo Pad: 300 TL En ucuz bunlar diyebilirim. Kalemler ile ilgileniyorsanız yaparız bişeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Cintiq'i 93 model sahin slx ile takas edermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bamboo normalde de 300 civarı =/ Neyse para yok zaten iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Masticore said: Cintiq'i 93 model sahin slx ile takas edermisin Senin şahin daha çok eder, benim cintiq ucuz :) pontipati said: Bamboo normalde de 300 civarı =/ Neyse para yok zaten iyi satışlar Ayıp ettin, sana 200'e vereyim Bamboo'yu işin görülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 MÖD said: Arkadaşlar elimde satmayı düşündüğüm Wacom marka tablet ve kalemler var. Ürünler sıfır ve hiç kullanılmadı. Ürünler: Intuos Pro Small PTH-451 Link Intuos Pro Medium PTH-651 Link [url=http://imgur.com/a/WOCgy]IntuosPro IntuosPro2 Intuos Touch&Pen Small CTH-480S Link Intuos Touch&Pen Medium CTH-680S Link PenandTouch Cintiq 24HD Touch DTH 2400 Link Cintiqfoto Cintiqfoto2 Cintiqfoto3 Bamboo Pad CTH-300K Metalik Gri/Siyah Link BambooPad Tabletler dışında elimde bulunan kalemler: Stylus Mini Stylus Feel Ürünlerin özellikleri linklerde mevcut ve fotoğraflarını çekip koydum. Eskişehir içi elden teslim yapabilirim. İlginenler özel mesaj ile bana ulaşabilirler. Özel mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bu intuos pro mediumu aldım ben bana göre değilmiş 900e veririm isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 sıfırı 968 TL'ye geliyordu şu amazon.de threadi yeni açıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 dolar arttı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar