cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Daha demin toplu attım ve iki solucan öldü ikisindede abyss gem çıktı(şansa bak be)bunları nabim tezgahtan satimmi yoksa kumarmı oynıyım.Ve tezgahtan satcaksam kaça satim.[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cado sen nerelere kayboldun o aksam ya.ben snei alamadım partiye level diff den dolayı.arkadaslara soledm yeni parti olayı yapıp alcaklardı dc mi oldun noldun birden yokoldun istersen 195k dan tezgaha koy satılırlar.ama sansını denersin guzel bisey cıkar.Seytanın seni durtus sewiyesine kalmısh bisey [signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 04 Şubat 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya dostum bak daha önce bu konu ile ilgili forumlar yapıldı.ara bulabilirsin belki :D gerçi bir sürü form var arama sen en iyisi :) bence kumar oyna gitsin :-) satarsanda 180-190-200 k arası değişiyo fiyatları diez de.ama shard yada raptor yada glave yada herneyse düşerse zengin olursun oda ayrı konu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dun gece cikmadi cikmadi 1 saatte 4 tane cikti daha sonra hadi gidiroum son bi aoe atiim dedim bi attim 6 tane olduu 4 tane daha gem cikti :d[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya siz hala abyys mi kasıyonuz??autoloot gitti abyys bitti benim için :-( hayret bişey ya yapsalar ya bu oyuna kutuları otomatik toplayan bi sistem :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sat olm ben 100 tane bastım bişi cıkmadı arkadas 3 tane bastı 1 shard 1 chitin cıktı :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 autoloot çok gerekli bence hatta bu algda bize hile sayılmamalı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benim ark bastı Mirrage dagger çıktı... 30 m sattI :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya beyler biraz daha mantıklı şeyler konuşsak .Bende 3 gem le kumar oynadım birine rugue chit diğerine kek 3. yede iron bow çıktı . Eeee bundan size ne dimi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: xantia, 04 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Ya beyler biraz daha mantıklı şeyler konuşsak .Bende 3 gem le kumar oynadım birine rugue chit diğerine kek 3. yede iron bow çıktı . Eeee bundan size ne dimi ! valla dostum senin mantıklı konuşmana hayran kalmamak elde değil :) hem mantıklı şeyler konuşalım diyosun hem gem lerden neler çıktıklarını yazmayıda ihmal etmiyorsun :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım :-P Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abbysle ilgili cok konu wardı degil mi :) e o zaman: galadriel arwen e demishki:ya uclu takılsak mı arwencim ne dersin. arwen:olmaz ben aragornumu kimseyle paylasmam.o benim padisahım hunkarım sultanım. haftasonu geldi hafta ici son gunu beynim bulanık birazdan ishten cıkıcam ondan konu da patlamaya musait :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: mrproblem, 04 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki: cado sen nerelere kayboldun o aksam ya.ben snei alamadım partiye level diff den dolayı.arkadaslara soledm yeni parti olayı yapıp alcaklardı dc mi oldun noldun birden yokoldun istersen 195k dan tezgaha koy satılırlar.ama sansını denersin guzel bisey cıkar.Seytanın seni durtus sewiyesine kalmısh bisey Baba dic oldu daha sonra heç girmedim pardon.[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sakın ha konuyu patlatayım deme dostum :-P zaten harpy de adımız ks ciye çıktı.burdada konu patlatıcıya çıkmasın :-) (benim için yani sen üstüne alınma..!)[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım :-P Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulen abyss gemden crystal helmet çıktı diğerindende mavi iksir varya ondan çıktı.bune len keşkem tezgahtan satsaydım.bu arada crystal helmet kaça satılabilio[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya salla şans bu.ya raptor çıksaydı keşke satsaydım diyecekmiydin :D crystal helmetleri ben diezde makina ya satıyom.10 bin 15 bin veriyo :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım :-P Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abbysteym ares2 beklerm :D kat 1[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abysskerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tek tek nasıl topluyosunuz ya boxları işiniz mi yok?[signature][hline]Mekanım abyss, adım kerim Hadi olsun nickim abysskerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulan benim kadar bahtsiniz yok hala laf diosunuz Su ana kadar cikan en ii şey büyük boy yiyecek diğerleri hep orta ile kücük boy bi de adamin boyunu pire yapan bi dalavere var 10 taneden hep bunlar cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bana da bi buyk boy patates kızartması bi buyuk boy kola yanında da dvd cıksa ne kaddar gusel olur yaw :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aeuhea hiç fena olmazmı:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 galiba periyodik bi şekilde dönüp çıkıyo bazı şeyler yani 200 tane fln olsa bozdursan shard mhard kesin saglam bişeyler çıkar gibime geliyoda denemek yemiyo haliyle.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 demin 3 tane daha yaptim sırayla cikanlar; karpuz gibi bişey küçük boy karpuz gibi bişey orta boy karpuz gibi bşey büyük boy diordum ki full plate boots cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar