Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD, DivX / Pijama Partisi

Magic

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Böyle okuyorum burdan şunun DVD'si, bunun DivX'i var tadında yazıları. Ağız tadıyla seyredilemeyen, kalite sorunları çıkaran internet downları videolar geliyor gözümün önüne, delleniyorum.

Ayda 1 şöyle bir yerde toplanıp, bir yada duruma göre 2 anime'yi seyredip, onlar hakkında muhabbet çevirmek gibi bir plan oturttum ben kafamda.

Mekan belirlemek sorun değil, maksat katılımcı sayısı. Belirli bir sayıyı geçersek "1. Geleneksel Paticik Anime Günleri" olayına girebiliriz.

Sevgiler, Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Bence boyle bir olay icin FRP cafe ya da Cafe tarzi bir yer ile gorusmeler yapilabilir. Mesela biz Suadiye Interact olarak Mado yu ayarlamistik, cumartesi sabahlari caddebostan madonun ust kat arka tarafi kapatiliyordu ve biz toplantimizi yapiyorduk. Gerci Mado da sanmiyorum projeksiyon yapilabilir mi.
Onun gibi bir yer bulursak, seneye ayda bir cumartesi bir kac saatimi verebilirim ben rahatlikla.

Gercekten yapmak isteyenler bu nedenle arastirmaya baslasinlar, soracaklari seyler sunlar olsun:
-Fiyat
-Yemek/icecek/tatli gibi bir sey olacak mi?
-Projeksiyon var mi? Birisi kendi laptopunu getirirse rahatlikla baglayabilirmiyiz?

Yok eger ben kendi evimde baya insai karsilarim diyen varsa buyursun :)

Size Ghibli Arsivimi ve Cowboy Bebop DVD serimi izletirim boolecek :)[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

yerler icins aol diabolic de oole onceden film secmece yok
o gun kim ne getirdiyse ufak bir oylama ile arlarindan birini ikisini izleriz ben sunu izlemek istiyorum diyosaniz getirin DivX ini DvD sini bakalim
yerleri bi arastirmak lazim, ama bu akdar az ks ile de olmaz ki, hani nerde katilimci ruh?[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada projektör ve 5+1 ses sistemi gibi bi olay bulabilirsek bolca anime ve manga bulabilirim, ayrıca ortam hazır olduğunda daha çoğuna ulaşabileceğimiz bir sürü klüpde arkadaşlarım var onlarla da temasa geçersek haftada 1-2 kere gösteri yapabiliriz ve hepsi dvd veya çok kaliteli divx olur.[hline]divine sarcasm
Sosyal ağlarda paylaş

bence ankaracılar farklı bi topik açsınlar :D

dağıta dağıta elimde tek seri trigun kaldı (dvdden çekim vcd.) gerisi tek bölümlük şeyler.
ama geri aldığımda berserk ve eva da olcek. aslında başka şeyler de vardı ama onlar hacı oldular.

bence detaylandıralım meseleyi.[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler mumkunse istanbul olsun ragbet artar o zaman, y ada ankaradaki ayri bir topic de acilsin da karisiklik olmasin :)
Ben film secmekten yana degilim, o gun herkes filmini getirir, oylama yapip izleriz, bir evde olmasi bazilarimizin ev ahalisinden izin almasini, netten tanistigim bir arkadasta film izleyecez turu isteklerini pek rahatlatmayacak bir sey oldugundan, islek bir yerde, bilinen iyi bir yere gidersek cok rahat olur.
Ve 29 Haziran dan en az 3 gun once yaparsak :)[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...