Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://www.powow.com/sensible/uzaygemisi5.avi Kısa oldu çünkü render süresi biraz uzun sürüyor :) Roketleri de yapmadım,onları da yapıp koyucam biara inşallah. Yorum bekliyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 30 Ocak 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bu işlerden anlamam ama fena olmamış güzel yani. ama descent'e benzemiş biraz böyle kamera açısı değişiyor paso noluyo lan dedim ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bayağı bir deneme olmuş gibi : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 fazla kısa olmus bu ama. neyse gorduklerimi soyleyeyim. gemi modellemesi detaysız olmus. kısa vadede bu kadar kamera donusu pek etkilemiyor ama daha uzun versiyonlarda boyle donusler mide bulandırır hehe. guzel olmus ortam olarak, yıldızlar olsaydı eger tam uzay hissini verebilmis olacaktın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi o nası bi cameradır? Sırf Hareket ettiğini göstermek istemişssin gibi bi hal var üzerinde ? Onun dışında başlangıç için iyi =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hareketler cok iyi, gezegenlerde guzel. tek eksik yildizlar, onlari koyarsan baya farklilik yaratir ortam acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Çok güzel olmuş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sağolun yorumlar için. Ya yıldızlar bisürü var aslında ama sanırım çözünürlükten dolayı gözükmüyor :( Daha gelişmiş daha uzun bişey yaptım şimdi rendera başlıyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çalışma render a bırak yat ehe : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o nasıl bi gidiştir hehe güzel olmuş.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet videonun uzerine tek tıkladıgında yanda ayrntılarda ilk kareyi gosteriyor ya windows orada var yıldızlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yenisi halen render oluyor ,6 saat oldu yuh be ve hala daha var. (Toplam 400 frame)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ahada yenisi geldi! Off 7 saat 25 dakka sürdü bee http://www.powow.com/sensible/uzaygemisi5.avi Bakalım bunu beğenecekmisiniz[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 3d modelleme olaylarından falan hiç anlamam, ama bu çok hoş olmuş helal :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi yıldızlar yine gozukmuyor. bir de bu cok uzun 3d videoları boyle kısa bir sey 7 bucuk saat sruyorsa onları nasıl renderleyorlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hmm kamera disinda fena deil yani gelecek vadetme söz konusu :)[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bide en son koyduğuma bakamısınız onu görmüyo galiba kimse :) Şuraya bi daha yaziyim linkini: http://www.powow.com/sensible/uzaygemisi5.avi Aslında bunu yaptıktan sonra açmam gerekirdi konuyu [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: lord_elvyn, 29 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki: abi yıldızlar yine gozukmuyor. bir de bu cok uzun 3d videoları boyle kısa bir sey 7 bucuk saat sruyorsa onları nasıl renderleyorlar. senin benim kullandigim makineleri kullanmiolar? :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Onların işlemcisi 48ghz[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Creel, 01 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 29 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki: abi yıldızlar yine gozukmuyor. bir de bu cok uzun 3d videoları boyle kısa bir sey 7 bucuk saat sruyorsa onları nasıl renderleyorlar. senin benim kullandigim makineleri kullanmiolar? :) render farmlar kuruyorlar o tip videolar için sizin makinalarınız nasıl bilmiyorum ama yeterince iyi makinalardan mesela 25 tane topluyor birbirine bağlayıp video için çalıştırıyorlar =P siz düşünün ..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hırs yaptım 3d max indiriom 1.2GB :p[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ne 1.2gbı be? FakeAccoun,fake bişey indiriyosun galiba :) 3dsmax 90mb mı ne öyle bişi :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Sensible, 04 Şubat 2005 14:39 tarihinde demiş ki: ne 1.2gbı be? FakeAccoun,fake bişey indiriyosun galiba :) 3dsmax 90mb mı ne öyle bişi :) Muahha version kaç 90mb :D 6.0 ı indiriom... 7'yi bulamadım :([signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla ben maxın sitesinden indirdim 6.0 90mb falandı 7 de o civardadır[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 demo onlar :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar