Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSU Sorunsalı

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Siparişimi veriyorum yarın, şeytan dürttü şimdi de.
Bu Thermaltake Pure Power 360 watt sizce Athlon 64 3000+ (s 939) işlemci, Asus A8N-SLI anakart, Palit PCX6600GT ekran kartı, LG 900B monitör olan bir sisteme yeter mi?

Çok fark var 420 ile arasında. Yeterse direk bu kalsın ya.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Donanımdan gerçekten anlamayan biriyim. Monitör nerden besleniyor onu da bilmiyorum açıkçası, teknik ayrıntıları bilmiyorum ama ilgi duyuyorum donanıma. Mesela Ferrari kaç silindirli bilmeyip de Ferrari koleksiyonu (maketi diyelim :D ) olan biri gibi işte.

Yeterse ne güzel. Kasa Thermaltake Tsunami VA3000[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

bence almışten 420 liği al neden mi?
şimdi sen sli anakart almışsın ilerde 2 ekran kartı aynı anda kullanmayı düşünüyorsundur 360 lık şimdilik sana yeter ama 2 ekran kartın olunca ne olacak?gerçi 420 lik sli olayına yeter mi onuda bilmiyorum araştırmak lazım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

Onu dusundum, eger öyle para biriktirirsem psu da degiştiririm, çünkü günü kurtarmaya bakıyorum patladı zaten bilgisayar parası[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...