Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSU Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siparişimi veriyorum yarın, şeytan dürttü şimdi de.
Bu Thermaltake Pure Power 360 watt sizce Athlon 64 3000+ (s 939) işlemci, Asus A8N-SLI anakart, Palit PCX6600GT ekran kartı, LG 900B monitör olan bir sisteme yeter mi?

Çok fark var 420 ile arasında. Yeterse direk bu kalsın ya.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Mesaj tarihi:
Donanımdan gerçekten anlamayan biriyim. Monitör nerden besleniyor onu da bilmiyorum açıkçası, teknik ayrıntıları bilmiyorum ama ilgi duyuyorum donanıma. Mesela Ferrari kaç silindirli bilmeyip de Ferrari koleksiyonu (maketi diyelim :D ) olan biri gibi işte.

Yeterse ne güzel. Kasa Thermaltake Tsunami VA3000[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Mesaj tarihi:
bence almışten 420 liği al neden mi?
şimdi sen sli anakart almışsın ilerde 2 ekran kartı aynı anda kullanmayı düşünüyorsundur 360 lık şimdilik sana yeter ama 2 ekran kartın olunca ne olacak?gerçi 420 lik sli olayına yeter mi onuda bilmiyorum araştırmak lazım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
Onu dusundum, eger öyle para biriktirirsem psu da degiştiririm, çünkü günü kurtarmaya bakıyorum patladı zaten bilgisayar parası[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
  • Yeni Oluştur...