Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Siparişimi veriyorum yarın, şeytan dürttü şimdi de. Bu Thermaltake Pure Power 360 watt sizce Athlon 64 3000+ (s 939) işlemci, Asus A8N-SLI anakart, Palit PCX6600GT ekran kartı, LG 900B monitör olan bir sisteme yeter mi? Çok fark var 420 ile arasında. Yeterse direk bu kalsın ya.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 PSU iyiyse (ki seninki de iyi ;)) 350W yetiyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 monitör psudan mı besleniyo ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yeni sistemlerde (ve monitorlerde) monitor PSU'dan beslenmiyor direk prizden alıyor enerjiyi[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kasaya gore degisir canim o zaten forgiver soruyu soran arkadasa sormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Donanımdan gerçekten anlamayan biriyim. Monitör nerden besleniyor onu da bilmiyorum açıkçası, teknik ayrıntıları bilmiyorum ama ilgi duyuyorum donanıma. Mesela Ferrari kaç silindirli bilmeyip de Ferrari koleksiyonu (maketi diyelim :D ) olan biri gibi işte. Yeterse ne güzel. Kasa Thermaltake Tsunami VA3000[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence almışten 420 liği al neden mi? şimdi sen sli anakart almışsın ilerde 2 ekran kartı aynı anda kullanmayı düşünüyorsundur 360 lık şimdilik sana yeter ama 2 ekran kartın olunca ne olacak?gerçi 420 lik sli olayına yeter mi onuda bilmiyorum araştırmak lazım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Onu dusundum, eger öyle para biriktirirsem psu da degiştiririm, çünkü günü kurtarmaya bakıyorum patladı zaten bilgisayar parası[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://www.jscustompcs.com/power_supply/ üstte psu sticky sine e attığım bi mesajda verdiydim bu linki sanırım işine yarıyacak şey.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yeter ancak ekran kartını ve işlemcini upgrade edersen yenisini alman gerekir[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar