KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bu sacma questi bitirebilen varmı? dun level 41 oldum ama hala arıyorum bulamadım! bu scoutlar kayıp yaratıklarmı yedi naptı! bitiren varsa bi yardımcı olun lutfen! delirdim ya!goblin questini bile 30dk da bitirdim bunu 1 haftadır arıyorum! :([signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 41 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo [Bu mesaj KingMadboy tarafından 05 Şubat 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 humanlarda buglı o quest[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 belli zaten verdigi kordinatta hava ve su var :) bulcanlar yemiş scoutu[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sacma olcak ya ben nerde kasayım 41 den sonra lvl li! 38 den 40 a kadar tek basıma stinger kestim baya zor oldu![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Piana>kalluga-veya-asga>eslantgate>buyukkapıdan eslant. deru lara gir,o lvlde seeking_party yapma,bekle alsın birisi:D sonra milleti taklit et. :-)[signature][hline]Buzkirpisix Xigenon Bıçakçı/4x/dual swordbreaker :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar