Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow final beta 2nd phase nasıl etkiledi?

Head

Öne çıkan mesajlar

ya cok corkunc birsey bu arkadaslar, dusunuyorumda su oyunu oynayan 15 16 yasindaki bir insan, asla dunya sorunlarini dusunmiycek, ne politika ne sanat.....hayal dunyasinda gezip durucak, cok yazik yahu. Neyse bende lleather workingi 150 yapiyim bu gece :P :D :) almiycam wow u cikinca seytan isi bu, ne okul ne is kaldi, bebeler ac aglio[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun harikada WoW yüzünden okul ortalamam düştü eğer şoyle bi örnek vermem gerekirse wow yokken 3,45 , wow varken 1,75 :).Açıkçası birazda sıkılmaya başladım yani paso quest ... .Çoğu kişi lvl 40 a kadar kasıyor o da karizma olsun diye binek geliyor ya ondan sonra onlarda bırakıyor kasmayı.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

questler hernekadar zevkli olsada bir o kadar da zaman kayb1 yani bir sure sonra art1k

s1k1lmaya basl1yor 1nsan quest yapa yapa....
benim bilenlere digilde bilmeyenlere bir önerim var
www.goblinworkshop.com
adresi, playerlar1n questlerini bitirmelerine yard1mc1 olabilecek neyin nerede hangi sehirde

oldugunu gösteren bir sitedir....

size neren baksan1z toplamda %50 oran1nda (yani uzun vadede) bir zaman kazanci

saglayacaktir....
Sosyal ağlarda paylaş

ahah zaten betaya gıren cogu kısı lvl 40 olup binek almak ıcın kasıyor aldıktan sonra baymaya baslıyor cunku amacı kalmıyor cunku zaman bitiyor :) benım amacım da 40 olup bınek almaktı ama blizzard 11 şubat dıyınce amac kalmadı 30 da kaldık neyse en azından 6 gunde 30 oldum retailde daha kısa surede 30 olmaya calısırım.[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

daha beta olduğundan şimdilik fazla aktivite yok ama 1 sene sonraki wow un şimdi oynadığımızdan çok daha farklı olacağını düşünüyorum.

blizzard betada daha oyunun kökünü sağlamlaştırdı ileride çok sağlam eğlence kaynakları çıkacak kesinlikle.onyxia falan oyuncuları betada oyalamak amaçlı şeylerdi.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

oyun hakkında bilcok bilgi edindim genelde oyun cıkınca yapacagim seyleri planladim 1-5 surda kasarim 5-10 surda vs gibi vendorlarin trainerlarin yerini ogrendim..etrafi gezdim nereye nasil gidilecegini ogrendim..ve bulari gunde1-2 saato ynayarak yaptim beta icin hic ole gece gunduz kasamazdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

retail de hata yapmayayım diye eşşek gibi oynadım hunter la lvl 23 yaptım baya iii oldu sayılır en azında bende eşşek gibi oynadım ama çoğu reskill geçti çok zevkli idi :) ama hunter biraz baydı gibi daha doğrusu beta baydı retail bi gelsede süper olucak[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...