under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya cok corkunc birsey bu arkadaslar, dusunuyorumda su oyunu oynayan 15 16 yasindaki bir insan, asla dunya sorunlarini dusunmiycek, ne politika ne sanat.....hayal dunyasinda gezip durucak, cok yazik yahu. Neyse bende lleather workingi 150 yapiyim bu gece :P :D :) almiycam wow u cikinca seytan isi bu, ne okul ne is kaldi, bebeler ac aglio[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oyun harikada WoW yüzünden okul ortalamam düştü eğer şoyle bi örnek vermem gerekirse wow yokken 3,45 , wow varken 1,75 :).Açıkçası birazda sıkılmaya başladım yani paso quest ... .Çoğu kişi lvl 40 a kadar kasıyor o da karizma olsun diye binek geliyor ya ondan sonra onlarda bırakıyor kasmayı.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 newbie'ler soruyor, biz yanıtlıyoruz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wallaa ben hızlı çekicek kaynak bulucam die dc++ başında sabahlıyorum, gerçi ben hep sabahlıyorum ama :D oyunu kurunca way halime[signature][hline]nee imza mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 pff hayatım sondu valla,hergun gece 5de yatıp savab 11 -12 gibi kalkıyorum,bu yuzden hergun evdekilerle kavga ediyorum nolacak benim bu halim bilmiyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bizim saç sakal birbirine karıştı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar ben çıktığı andan itibaren 37 saat aralıksız oynadım siz tahmin edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 13 saat uyudum . şimdi kalktım.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 questler hernekadar zevkli olsada bir o kadar da zaman kayb1 yani bir sure sonra art1k s1k1lmaya basl1yor 1nsan quest yapa yapa.... benim bilenlere digilde bilmeyenlere bir önerim var www.goblinworkshop.com adresi, playerlar1n questlerini bitirmelerine yard1mc1 olabilecek neyin nerede hangi sehirde oldugunu gösteren bir sitedir.... size neren baksan1z toplamda %50 oran1nda (yani uzun vadede) bir zaman kazanci saglayacaktir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 an itibariyle oyuna girmiyorum, 40 tan sonra ve atı aldıktan sonra sarmamaya başladı. oyuna girmeyip retail'e kadar, retail de 25-30 yapmayı düşünüyorum 3 günde. tabi sıkılmazsam.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahah zaten betaya gıren cogu kısı lvl 40 olup binek almak ıcın kasıyor aldıktan sonra baymaya baslıyor cunku amacı kalmıyor cunku zaman bitiyor :) benım amacım da 40 olup bınek almaktı ama blizzard 11 şubat dıyınce amac kalmadı 30 da kaldık neyse en azından 6 gunde 30 oldum retailde daha kısa surede 30 olmaya calısırım.[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 daha beta olduğundan şimdilik fazla aktivite yok ama 1 sene sonraki wow un şimdi oynadığımızdan çok daha farklı olacağını düşünüyorum. blizzard betada daha oyunun kökünü sağlamlaştırdı ileride çok sağlam eğlence kaynakları çıkacak kesinlikle.onyxia falan oyuncuları betada oyalamak amaçlı şeylerdi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oyun hakkında bilcok bilgi edindim genelde oyun cıkınca yapacagim seyleri planladim 1-5 surda kasarim 5-10 surda vs gibi vendorlarin trainerlarin yerini ogrendim..etrafi gezdim nereye nasil gidilecegini ogrendim..ve bulari gunde1-2 saato ynayarak yaptim beta icin hic ole gece gunduz kasamazdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Uyku düzeni sıçtı, sırtım ağrıyor, boynum ağrıyor, bazen pastırma gibi kokuyorum, sakallarım uzadı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: PhalanX, 31 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Finaller sıçtı. +1x2 Valla benimde bu hafta finaller. Uyku düzeni falan kalmadı. Paso rüyamda wow görüyorum.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 retail de hata yapmayayım diye eşşek gibi oynadım hunter la lvl 23 yaptım baya iii oldu sayılır en azında bende eşşek gibi oynadım ama çoğu reskill geçti çok zevkli idi :) ama hunter biraz baydı gibi daha doğrusu beta baydı retail bi gelsede süper olucak[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 online diablo işte.. oynuyoruym günde 2-3 saat sorna bayıyorum :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar