lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 düşürdüm, alet çalışıyor dokunmatik vs hiç bi sorun yok ama ekran parça pincik kırık vaziyette :) apple bunu beleşe deiştirmeyeceğine göre tavsiyeniz varmı, üzerine jelatin kaplayıp devam edemmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 devam edebildiğin kadar devam et sonra ebayden söylersin bi ekran camı ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 paypal la beraber ebay'dan koptuk ya... Kredi kartı kabul edenler varmış da ben daha raslamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 aliexpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ebay in de menbagi aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 camın dandiği sıkıntı çıkarıyor diyorlardı en son. hatta başka bi sıkıntı olsa applestore da galiba garanti kapsamı dışına alıyor cihazı diye biliiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 6s öyle paramparça olmuştu benim 1100 tl verdim yeni telefon verdi apple, ekran ücretleri daha düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 nasil kapsiz kullaniyorsunuz? applea gidip degistir ve kendine bir kap al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar