Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
no problemo

Half life ve Counter strike da var yazmayı unuttum

edik:Cafe sahibi Starwars Battlefrontu yüklediğini söyledi yalnız tüm makinalara değil fakat adama söyledim aşağı katın bütün makinalarına yükleyin diye tmm dedi.

[Bu mesaj flameeye tarafından 02 Şubat 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Alemci
Apache
black58
Bonecrusher
Chokoparty
Dark_Legend
Dojorel
eg
Fheday
flameeye
harvester
HerenIstarion
homoid
huun
Korax
Loras
Maedhros_Laorx
NuKe
OutTrader
Pirvan
sanerixx
Selamon
Soulbringer
Wispy
333

şu an listede olup da kesin geleceğini söyleyenlerin listesi budur, 25 kişi.
listede adı eksik/fazla olan varsa derhal özel mesaj atıp gelip gelmeyeceğini bildirsin.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Kızılayda bulusanlar kımse elıme Mum dıksın :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
8 gibi cafede olun, ne erken ne geç, zaten erken gelseniz bile yerleşemezsiniz 8'den sonra tek tek yerleşcez.

sigarayı içenler içmek için üst katı (daha ferah olması açısından) kullanacaklar, kimse ıh mıh demesin çünkü 1/3'ten daha azınlıkta sigara içen grup. zaten aramızda alerjisi falan olanlar da varmış sigara dumanına karşı, ona göre bi oturma planı yapmaya çalışacağız.

flameeye'ın dediğine göre bütün makinelerin konfigurasyonu aynımış, yani bi sorun çıkmaz.

evet bakalım aklıma geldikçe yazıcam.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Hala beni kızılaydan falan alın götürün diyenler varsa, yazsınlar buraya ona göre bir ayarlama da yapalım gerekirse. Ben o gün kesin kızılaya uğrayıp oradan gideceğim mekana falan yani siz söyleyin yardımcı oluruz. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
arkidişler oyun tavsiye edecek/getirebilecek birileri varmı az kaldı buluşmaya.

yazdığım oyunların dışında mutlaka istediğiniz oyun olacaktır ona göre karar verelim kimde varsa getirsin.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler

Liva pastanesinin oralarda birazdan da resmini koycam dışardan neye benzediğini anlarsınız daha rahat olur.ş[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6543
Dışardan budur görünüşü.

Adres de şu: 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler - ANKARA

Tarif: Beşevlerde inilir ve metro çıkışından çıkılır(1. cadde çıkışı yazan) ordan yürünüp restoran ve muhtelif kafeler geçilir hatta çıktığınız durak tam benzinci yanıdır neyse ilerlenir ziraat bankası ve canerler geçilir; 54. sokak tabelası görülür zaten, biraz ilerde de kafe sırıtmaktadır. Internet Center yazar büyücenek, uzaktan ilk görülen yazılardır.

[Bu mesaj Loras tarafından 03 Şubat 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
(album:6543)

teknolojiyi kullanın :p

edik: Oyunlarrrr??!?!?

[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 03 Şubat 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aha adını aldım ulen nassa relada gelicen, beni bu ortamda madara edersin haa, hain. ;o[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies

[Bu mesaj Loras tarafından 03 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beyler mouse lar optikmi.. değilse ben mouse mi getircem nefret ederim mouse temizlemekten[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
beyler ben karar verdim 9800 ümü getirecem hatta ben bilgisyarımı getiriyorum en güvendiğim o herkes çaresine baksın :P,[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
Ben kendi 17" ekranımı getiriyorum.
Olmaz abi getirmezsem,rahat edemem,nefret ederim ekran temizlemekten :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
ulan senin ekranın yolda pislenir getirme kasma boşuna :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
Ehehehe :)
sanerixx para konusunu ne yaptık abi?
Giriştemi ödeyecez yoksa çıkıştamı?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
ok siz bilgisayar parçalarınızı getire durun bende oyunları getiririm.

Hepsini kendi oturduğum bilgisayara yükliyecem sizide oynatmıcam :p

p.s.:mouseler optik[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
çıkışta ödersek herşey karışır, girişte peşin öderiz sonra da bi daha bilgisayar parası soran olmaz bize .
yiyecek içeceklerin parası da bence direk aldığınız an ödenmesi en mantıklısı
karışıklık olmaması açısından.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Yarın saat 19:30da dost kitapevinin önünde ben,dent falan buluşacağız ve oradan hareket edeceğiz. Ben hiç gitmedim/tek gitmek istemiyorum/bir yamuğa gelirim diye korkuyorum gibi düşünenler varsa buraya mesaj atsınlar ben de gelmek isterim diye.
  • Yeni Oluştur...