DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 no problemo Half life ve Counter strike da var yazmayı unuttum edik:Cafe sahibi Starwars Battlefrontu yüklediğini söyledi yalnız tüm makinalara değil fakat adama söyledim aşağı katın bütün makinalarına yükleyin diye tmm dedi. [Bu mesaj flameeye tarafından 02 Şubat 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 güzel olucak inşallah.[signature][hline]Deli333
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Alemci Apache black58 Bonecrusher Chokoparty Dark_Legend Dojorel eg Fheday flameeye harvester HerenIstarion homoid huun Korax Loras Maedhros_Laorx NuKe OutTrader Pirvan sanerixx Selamon Soulbringer Wispy 333 şu an listede olup da kesin geleceğini söyleyenlerin listesi budur, 25 kişi. listede adı eksik/fazla olan varsa derhal özel mesaj atıp gelip gelmeyeceğini bildirsin.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Loras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ohh süper olmuş flame'i kutluyoruz burdan. :) Cuma hakiki hoş olacak
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kızılayda bulusanlar kımse elıme Mum dıksın :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 8 gibi cafede olun, ne erken ne geç, zaten erken gelseniz bile yerleşemezsiniz 8'den sonra tek tek yerleşcez. sigarayı içenler içmek için üst katı (daha ferah olması açısından) kullanacaklar, kimse ıh mıh demesin çünkü 1/3'ten daha azınlıkta sigara içen grup. zaten aramızda alerjisi falan olanlar da varmış sigara dumanına karşı, ona göre bi oturma planı yapmaya çalışacağız. flameeye'ın dediğine göre bütün makinelerin konfigurasyonu aynımış, yani bi sorun çıkmaz. evet bakalım aklıma geldikçe yazıcam.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Loras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hala beni kızılaydan falan alın götürün diyenler varsa, yazsınlar buraya ona göre bir ayarlama da yapalım gerekirse. Ben o gün kesin kızılaya uğrayıp oradan gideceğim mekana falan yani siz söyleyin yardımcı oluruz. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkidişler oyun tavsiye edecek/getirebilecek birileri varmı az kaldı buluşmaya. yazdığım oyunların dışında mutlaka istediğiniz oyun olacaktır ona göre karar verelim kimde varsa getirsin.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Adres tam nassı ?[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler Liva pastanesinin oralarda birazdan da resmini koycam dışardan neye benzediğini anlarsınız daha rahat olur.ş[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oha şu ana kadar kızılayda sanıyodum hep :p ok iyi olur[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia
Loras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6543 Dışardan budur görünüşü. Adres de şu: 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler - ANKARA Tarif: Beşevlerde inilir ve metro çıkışından çıkılır(1. cadde çıkışı yazan) ordan yürünüp restoran ve muhtelif kafeler geçilir hatta çıktığınız durak tam benzinci yanıdır neyse ilerlenir ziraat bankası ve canerler geçilir; 54. sokak tabelası görülür zaten, biraz ilerde de kafe sırıtmaktadır. Internet Center yazar büyücenek, uzaktan ilk görülen yazılardır. [Bu mesaj Loras tarafından 03 Şubat 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 (album:6543) teknolojiyi kullanın :p edik: Oyunlarrrr??!?!? [signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 03 Şubat 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Loras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aha adını aldım ulen nassa relada gelicen, beni bu ortamda madara edersin haa, hain. ;o[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 03 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Beyler mouse lar optikmi.. değilse ben mouse mi getircem nefret ederim mouse temizlemekten[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben mouse mousepad getircem zaten her halükarda[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 getir getir :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oha abartmayın yaw pad fln:P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Messor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 beyler ben karar verdim 9800 ümü getirecem hatta ben bilgisyarımı getiriyorum en güvendiğim o herkes çaresine baksın :P,[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben kendi 17" ekranımı getiriyorum. Olmaz abi getirmezsem,rahat edemem,nefret ederim ekran temizlemekten :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Messor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ulan senin ekranın yolda pislenir getirme kasma boşuna :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ehehehe :) sanerixx para konusunu ne yaptık abi? Giriştemi ödeyecez yoksa çıkıştamı?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ok siz bilgisayar parçalarınızı getire durun bende oyunları getiririm. Hepsini kendi oturduğum bilgisayara yükliyecem sizide oynatmıcam :p p.s.:mouseler optik[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çıkışta ödersek herşey karışır, girişte peşin öderiz sonra da bi daha bilgisayar parası soran olmaz bize . yiyecek içeceklerin parası da bence direk aldığınız an ödenmesi en mantıklısı karışıklık olmaması açısından.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Loras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yarın saat 19:30da dost kitapevinin önünde ben,dent falan buluşacağız ve oradan hareket edeceğiz. Ben hiç gitmedim/tek gitmek istemiyorum/bir yamuğa gelirim diye korkuyorum gibi düşünenler varsa buraya mesaj atsınlar ben de gelmek isterim diye.
Öne çıkan mesajlar