Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

arc

Öne çıkan mesajlar

gerçi ben şey oynamak istiyorum ama var mıdır cafede bilmem

def jam fight for ny, ps2 oyunu

temin edebilecek arkadaş varsa sevinirim

onun dışında hmm
akşama kafenin dışardan resmini koycam ayrıntılı bir yer tarifi de yapabilirim.

aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

beyler süper bir kafe diyemeyebilirm ama makro net tekilerle hafiften muhabbetim var ve 30 bilgisayar rahat var.. ama networkte sorun çıkıyor bazen hele 30 kişi abanırsa garanti veremem.

Bu arada ben bahçeliye gelirm de o kafeye hiç gelmedim daha önce, bulmak da sorun değil tabi ki ama birilerinin izcisi olabilirim gene de.. 100. yıl tarafında olanlar varsa beraber ulus dolmuşu ile gidebiliriz mesela..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

öyle 2 gün kala çat diye cafemi deiştirilir.bi öğrenelim ne tadilatıymış bu..eğer cumaya kadar açılırsa sorun olmaz mis gibi yeni badana boya yapılmış cafede oynarız:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 31 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
yeni badana boya yapılmış cafe

bence ölürüz..

333 olabilir ama burdaki ulus dolmuşları ordan geçmiyo sanrım odtüden binerim farketmez bakarız[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

tadilat nedeniyle kapaliyiz yazisi biraz sacma gibi geldi bana

kafe yeni acilan bir kafe ben gittim baktim iceri tadilat gerektiren bir yerde gormedim acikcasi

Genelde internet cafeler boyle tadilat ayagina yattiklari zaman ya rushat yoktur kafenin ceza almistir yada kafe kapanmaya baslamistir musterileri yavas yavas alistirir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...