arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla bilmem de çok kısa süre var, öyle eksik gedikler varsa şimdi gidermek için son zamanlar[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o zaman ben ya yarın ya da salı günü gidip oyunlara bakarım ona göre bildiririm.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben sc sini getiririm malum sabaha kadar bone u yenecem ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sanerix son durum ne? kaç kişiyiz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ha bir de bu gece Ankaraya geliyorum son olarak soruyorum, gerekiyor mu PS 2 oyunu[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gta san anders[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şu an 26 kişi falanız da artacak gibi iyi (belki de kötü) bir olasılıkla 30'a yaklaşabilir, satan çıkmazsa[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gerçi ben şey oynamak istiyorum ama var mıdır cafede bilmem def jam fight for ny, ps2 oyunu temin edebilecek arkadaş varsa sevinirim onun dışında hmm akşama kafenin dışardan resmini koycam ayrıntılı bir yer tarifi de yapabilirim. aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 wispy ben seninle giderim kafeye hatta nasıl gideceğini bilmeyen başkaları varsa onları da kızılaydan alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben bilmiyorum cafenin yerini kızılayda buluşalım.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bugün gittim cafeye.Gitmemle geri dönmem bir oldu.Kapıya "Tadilat nedeniyle kapalıyız" yazısı asmışlar.Cumaya kadar hallederler umarım.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hadı canım? oha şaka gibi, ama adamlar söz kesin kesin diye. yetiştiremezlers ayıp [Bu mesaj sanerixx tarafından 31 Ocak 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aradım cafeyi faks'a bağlandı açan yok. eğer yetiştiremezlerse pis söverim çok pis[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eğer kafeyi zamanında hazır edemezlerse o kafeye giden biri olsam bi daha gitmezdim umarım hallederler de lan parti aksamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 durun bakalım yarın açıklığa kavuşur herşey[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ilginç..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yarın olmazsa başka bir kafe ayarlamak lazım cumaya kadar. Burda yemek ve komşular sorun olmasa gelin bizim kafede yapalım diyecem ama,balgatta lan party yapılmaz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 beyler süper bir kafe diyemeyebilirm ama makro net tekilerle hafiften muhabbetim var ve 30 bilgisayar rahat var.. ama networkte sorun çıkıyor bazen hele 30 kişi abanırsa garanti veremem. Bu arada ben bahçeliye gelirm de o kafeye hiç gelmedim daha önce, bulmak da sorun değil tabi ki ama birilerinin izcisi olabilirim gene de.. 100. yıl tarafında olanlar varsa beraber ulus dolmuşu ile gidebiliriz mesela..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 öyle 2 gün kala çat diye cafemi deiştirilir.bi öğrenelim ne tadilatıymış bu..eğer cumaya kadar açılırsa sorun olmaz mis gibi yeni badana boya yapılmış cafede oynarız:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 harvester. balgattayım ben istersen burdan gideriz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Maedhros_Laorx, 31 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki: yeni badana boya yapılmış cafe bence ölürüz.. 333 olabilir ama burdaki ulus dolmuşları ordan geçmiyo sanrım odtüden binerim farketmez bakarız[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tiner party yaparız. heh[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahaha paticik keş party[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 En kötü adamları döveriz fight party aksiyonu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tadilat nedeniyle kapaliyiz yazisi biraz sacma gibi geldi bana kafe yeni acilan bir kafe ben gittim baktim iceri tadilat gerektiren bir yerde gormedim acikcasi Genelde internet cafeler boyle tadilat ayagina yattiklari zaman ya rushat yoktur kafenin ceza almistir yada kafe kapanmaya baslamistir musterileri yavas yavas alistirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar