Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben vejeteryanım. anlamam kokoreç mokoreç. Onur ne işkembesi, ne kokoreçi abi kafayımı yedin. Sakatat party yapmıyoruz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 merak etmeyin ac kalmayacak kimse.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Korax, 23 Ocak 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Bir fikrim daha var, Herkesin annesi bişeyler yapar :D Yerli malı haftası gibi yaparız ahah :) Bu arada birilerinin Annesi bana da yapsa bir şeyler, annesi İstanbul'da olanlar da var[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hehe :D Annesi yapmayanlarda artık napalım,dışardan alırlar beslenme çantalarını yada bikaç kişi paylaşır öööyle :-P[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Wispy ayıp ettin; ayarlarız, sen sıkma canını. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kesin gelen sayısı 22 oldu, her an 25 e fırlayabilir falan hehehe. son koltuklar bunlar yakında kontenjan dolabilir öyle diyim yani :) yakında listeyi falan updateleyeceğim korkmayın[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok boq var yok üzerinde kahverengi unidentified objectler yüzüyo, herkez bi yeri kötülüyo,koskoca bahçelide yemek yicek yermi yoq? :P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Şampiyon Kokoreç var onların kokosunda bi sorun yok ama işkembe için aynı şeyi söyleyemem...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Maedhros_Laorx, 24 Ocak 2005 18:38 tarihinde demiş ki: yok boq var yok üzerinde kahverengi unidentified objectler yüzüyo, herkez bi yeri kötülüyo,koskoca bahçelide yemek yicek yermi yoq? :P Valla bokluydu ya :D Ciddi bokluydu yani.Ordan alalım diyen olursa hele bide bana ordan alıp "ah ye" denilirse uçarım valla :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evden getirmek en iyisi o zaman :P gizli gizli köşelere saklanır yeriz beslenmelerimizi[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cafe'nin yemekleri güzelse ordan tıkınırım ben affetmem.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yemekleri beğenirmisiniz bilmem ama büyük tabakta bol servis getiriyorlar. Bazıları gerçekten doyurucu(yani ben doyuyom sizi bilmem)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hadi bağalım,fes futla falan doymam ben ha :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aç kaldık desenize..;)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ankaralılar bence rica edin, sizinkinide koysunlar ayrım olmasın! ahahhaha[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ederiz[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paticik Lan Party Ankara <-- tikla bana isterim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gerek yok ki aslında adamların ki yarın ve son anda planları değişiyodu bişiler oldu boşuna yer kaplamasın bizimki ne de olsa plan program belli bizde[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet bizim sessiz ve derinden gidilen organizasyonumuza elleşilmesin :), organizatör sanerixx eşliğinde daha nice ekşınlara lol.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Paticik Lan Party Ankara <-- tikla bana isterim evet evet :-p şimdi ben bu lan party olayını kaçırdımda acaba oldumu bittimi veya olacakmı? neler olacak falan filan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ayıp ya üşenme de 1.sayfayı oku en azından.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 olmuş bitmiş anlaşıldı :) gene olabilme ihtimali?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çatlicam gülmekten ama gülesim yok yahu canım kardeşim :), 4 şubat, DAHA OLMADI, yani :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 4 ocak olarak okuyorum nasıl yani?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 "ZAMAN: : 4 ŞUBAT 2005 CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE. (tahminen akşam 19-20 sabah 8-9 veya artık kaça kadar durursanız)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar