Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 daha erken yapsaydik cok daha iyi olacakti. *! ortaya konu atip kacar*[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yok bence iyi zamanı,emin adımlarla ilerliyoruz. *!Konuyu kapatır* :-P[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 4 şubat çoğunluk için ideal tarih, artık değişmez bu saatten sonra. bu arada yemek işini ağırlıklı olarak kafeden çözeceğiz, orda hamburger, tost, patates kızartması, köfte ve içecek çeşitleri varmış, adama "yetmezse?" dedim "ayarlicaz" dedi, "iyi bakalım" dedim, herhalde sorun çıkmaz.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olmadı pes turnuvasında kokosuna turnuva yaparsak karnımı doyururum[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hayır sorun şurda, cafe sahibi dışardan yemek getirme olayımıza sıcak bakmadı, e tabi adam da bişiler kazanmak istiyo.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 orası sarmazsa gece çıkar bahçelide yeriz birşeyler :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ewt dışarı çıkar yeriz..bi hava alırız:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Gecenin bi vakti nereler açık olacakki?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 2 -3 e kadar açık olan yerler var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sanerixx anlaşsın biyerle gece çıkar orda yeriz:horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok tost hamburgerle doyamam ben,çıkıp dönerimi falanımı filanımı alırım ben :) Abi idare edilirmi tostla falan kim doyacak. Ps:Anasının gözü korax :D [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: 333, 23 Ocak 2005 15:55 tarihinde demiş ki: 2 -3 e kadar açık olan yerler var. Kuzu kuzu var,sabaha kadar açık,çorba,kokoreç,köfte,adana falan herşey var.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kuzu kuzu dan yemem.en son içtikten sonra gittiğimizde işkembe istedim üstünde kahverengi maddeler yüzüyordu.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gece çıkarız bakarız nere açıksa saldırrız oraya..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 HEPİMİZ AÇ KALICAAZZZ :([signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Apache, 23 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kuzu kuzu dan yemem.en son içtikten sonra gittiğimizde işkembe istedim üstünde kahverengi maddeler yüzüyordu. Onur sana kötü bi haberim var, Eğer çorbayı içtiysen gerçekten boku yemişsin demektir :D Kuzu kuzudan yemeyiz,ozaman başka biyerden yeriz yermi kalmadı,buluruz nasıl olsa biyer.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bir fikrim daha var, Herkesin annesi bişeyler yapar :D Yerli malı haftası gibi yaparız ahah :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arabası ile gelicek varsa bi kaç kişi gidip milli kütüphanenin arkasında 7 nin karşısında bir tane kokoreççi oluyor gece 4 e kadar ordan toptan alabilirler... ben tüm ekmek istiyorum ha :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 23 Ocak 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla ben bilmem oraya girdikten sonra işinizi görürsünüz, adamla münakaşaya girerseniz kılımı kıpırdatmam.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind edit : smiley yapacaktım sonuna unutmuşum, alın :) [Bu mesaj sanerixx tarafından 23 Ocak 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 herkes yanında beslenme getircek gibi :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: sanerixx, 23 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki: valla ben bilmem oraya girdikten sonra işinizi görürsünüz, adamla münakaşaya girerseniz kılımı kıpırdatmam. ilk defa okuyanlar yanlış anlicaklar:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: harvester, 23 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki: arabası ile gelicek varsa bi kaç kişi gidip milli kütüphanenin arkasında 7 nin karşısında bir tane kokoreççi oluyor gece 4 e kadar ordan toptan alabilirler... ben tüm ekmek istiyorum ha :D HAYIIIIIIIIIR HAYIIIIIIIR !!! Hayatımda yediğim en iğrenç kokoreçi orası yapıyo! Bi gece konser çıkışı oradan geçerken kokoreç yedik ve resmen boku yediğimi hissettim yani. Asla almam ordan,aldırmamda.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kokoreç dediğin zaten bok. demekki kaliteliymiş :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hoba bu iş bide benim tatilime geldi dimi 7 sinde açılıo okullar güzel ne tarafta bu kafe ?[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Loras, 09 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Adres: 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler - ANKARA Tarif: Beşevlerde inilir ve metro çıkışından çıkılır(1. cadde çıkışı yazan) ordan yürünüp restoran ve muhtelif kafeler geçilir hatta çıktığınız durak tam benzinci yanıdır neyse ilerlenir ziraat bankası ve canerler geçilir; 54. sokak tabelası görülür zaten, biraz ilerde de kafe sırıtmaktadır. Internet Center yazar büyücenek, uzaktan ilk görülen yazılardır. [Bu mesaj Loras tarafından 09 Ocak 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar