Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

arc

Öne çıkan mesajlar

13 OCAK

Şu anki katılımcı listesi, bu listede adı eksik olan varsa bana özel mesaj ile ulaşsın geleceğine dair.
Listede adı bulunan arkadaşlara bazı sorular içeren mesaj yollanmıştır, cevap bekliyorm herkesten.

+ Apache
+ black58
+ Bonecrusher
+ Chokoparty
+ Dark_Legend
+ Dojorel
+ Fheday
+ flameeye
+ harvester
+ HerenIstiaron
+ huun
+ Korax
+ Loras
+ Maedhros_Laorx
+ NuKe
+ OutTrader
+ sanerixx
+ Selamon
+ Soulbringer
+ Wispy
+ 333

21 kişi.

[spo1=08 OCAK TARIHINDE YAPILAN GÜNCELLEME]
said:
sanerixx, 08 Ocak 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
HEMEN NETİCEYE GELMEK İSTEYENLER SONUÇ'tan itibaren başlasınlar okumaya...

Evet bugün ben Loras ve Dark-Legend (a.k.a Dent) kapı kapı internet cafe gezip bazı detayları halletik.
Öncelikle şöyle söyleyim gezdiğimiz cafeler(efendim uno dan tutun coolhan(kapalı), chatlak1 vs..) arasında elle tutulur, lan party yapılır 2 tanesi finale kalmayı başardı, Chatlak ve Hi Net.

Yolumuzun üstünde önce Chatlak vardı ve içeri girip ortama şöyle bir baktık, PC'ler yeterli configurasyonda gözüküyordu, ortam yeterince ferahdı, fakat büyük dezavantaj olarak direk sokak kenarında olması ve daha gözümüzün önünde bir polis arabasının ordan devriye geçmesi.
Neyse kasadaki elamanla kısa bir muhabbet (aslında benim benle yaptığım bir monologdan farksızdı bu) sonucunda "hmm biz sizin telefonunuzu bir alalım, konuşuruz" diyip ayrıldık.
Bunda en büyük etken kasadaki insanın " valla kabul eder miyiz bilmiyorum" , "bi kere giriştik öyle bir olaya, polis geldi herkesi dışarı attı" demesi oldu. (bu dediğim chatlak 2 de oluyor, chatlak 1 deki pc configleri yetersiz gibi gözüktü)

Neyse ordan sonra Hi Net'e gittik, ortam güzel PC configleri de göründüğü kadarıyla fazlası ile yeterliydi, kasadaki 2 elemanla konuyu görüşmemiz kararda zorlanmamızı önledi, en azından adamların genç ve "halden anlar" tipleri vardı, ayrıca biz böyle böyle bir organizasyon yapıcaz şu tarihte gelmeyi düşünüyoruz demem üzerine de bir tanesinin hemen not tutmaya başlayıp "hangi oyunları oynarsınız, kaç kişi gelirsiniz" sorusu, en azından işi ciddiye aldıklarının göstergesi oldu.
Çoğu popüler oyun zaten var istenilen varsa halledilirmiş vs. bunlar hep + puan oldu.
Ayırca adamlar böyle org.'ları daha önce de yapmışlar, halen niyetleri olduğuna göre polis(aşağıda değinicem) ya da şikayet'den fazla çekinmiyolardı, bağırıp çağırıp kafeyi yıkmadığımız sürece.

SONUÇ:: BÜYÜK BİR SORUN OLMAZSA (ki olmamasını umut ediyoruz.)

ZAMAN: : 4 ŞUBAT 2005 CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE. (tahminen akşam 19-20 sabah 8-9 veya artık kaça kadar durursanız)

YER : Hİ NET İNTERNET CAFE (tam adresi eklicem buraya). AYrıca olay günü kızılaydan alabilir bir grup sizi kafeye kadar hepsini hallederiz

FİYAT: Adamlar uzlaşmacı gözüküyor, saat ücretini 1 milyona çekeriz sanırım, böylece kafeye vereceğimiz para aşağı yukarı 12-15(max) YTL arası bişey olacaktır adam başı. Bu fiyatın kimse için değişeceğini sanmıyorum artık olayı yarıda bırakıp giderseniz bile bu parayı peşin vermeyi göze alın.
Bu sadece kafeye vereceğimiz para lakin, yeme içme olayıyla ilgili bişi var kafamda, sandviç/tost + bir kaç içeceği makul bir fiyata ayarlamaya çalışıcam, bu opsiyonel bişi, isteyen "ben evde tıkınıp gelirim dert değil, ya da "şu" "bu" şekilde başımın çaresine bakarım" derse eyvallah.
Toplamda taş çatlasa 20 milyona falan çıkarız gibime geliyor bu işin içinden.

Ivır Zıvır: Şİmdi kafe 2 katlı, bir giriş bir de zemin katı var, ikisi de ferah, adamlar gelenleri aşağıya alırız böylece sorun (polis, şikayet hede) çıkmaz demeye getirdiler, aşağı katta 16 pc 2ps2 var, ama zaten sayımız 20yi bulur ve geçerse o zaman üst katta görülmesi zor köşelere oturmayı da kafalarım adamları, neticede bangır bangır bağırmadıkça ve dışardan kepenkler aşağıda olduğu sürece sorun çıkmaz gibime geliyor, dediğim gibi adamlar en azından yaptıkları işi diğer yerlere göre daha ciddiye alıyorlar, bişi ayarlarız.

SORUMLULUK, HEDE HÖDÖ: Bu önemli, şimdi bildiğiniz gibi kafelerde bir yaş sınırı var, 18 diye biliyorum, hele geceleri böyle organizasyonlar yapmak yasak, olur da polis gelirse en iyi ihtimal ya çorba parası ister(bu konu biraz muallakta) ya da dışarı atar hepimizi, kötü ihtimal bazılarımızın evini aramakla tehtid edebilir veya merkeze kadar gelmemizi "rica edebilir" (bunu pek, hatta hiç sanmıyorum gecenin bi vakti uğraşsınlar bizle)
Bunları söylememdeki amaç şu, bu organizasyonu ben yapıyor olabilirim fakat bu konuda kesinlikle hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum, neticede o kafeye girerken size ne kafe sahibi ne ben kimlik sormam, olur da başınıza bişi gelirse kesinlikle her koyun kendi bacağından asılır felsefesini izliyorum, neticede bu olay ben hepimiz eğlenelim diye gönüllü organize etmeye çalıştığım bişey.
Yani dediğim şey şu, gelirken yanınızda kimlik hede hödö getirin, olay patlarsa, kafe yanarsa
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh sana bone beni unutmuşsun.Sende bide tipik cüce tipi var,özellikleri yok demek :D
Eşşekbaşımıyız biz burda,bende gelirim tabi.

Troj ablamda geliyo,öbür buluşmada göremedim zate,bi eagleye sen bendik hem(utanın ankaralı patiler)

Bone ben karışmak yalnız,biri sana kitine falan geçirirse :D
Ahahah[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

evet listeyi ben hazırlıyorum ilk mesajdan okuduğunuz üzere, gelirim diyenler şartları konuşmak isteyenler detay merak edenler özel mesaj aracılığı ile bana ulaşsınlar.

sloganımız "en iyi hizmet en iyi kalite, en kral ortamlar lan party'de"
hayır tabiki böyle değil ama yapcaz bişiler[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

şu an çıkıp tarih "şu" diyemiyoruz.

işte insanlar bana ulaşırsa iletişim kurmak için "şu şu tarihte uygunum vs" derlerse çoğunluğu memnun etcek bişiler düşüncez[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 08 Ocak 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
şu an çıkıp tarih "şu" diyemiyoruz.

işte insanlar bana ulaşırsa iletişim kurmak için "şu şu tarihte uygunum vs" derlerse çoğunluğu memnun etcek bişiler düşüncez

şubatın ilk haftası diye okudum iyidir uyar bana gelirim yane.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bilmiyorum ama gecenin bu saatinde bile ilgili insanlar çıktı.

o zaman olay şuraya geldi, olayı gerçekleştirebilecek cafe önerisi ve oynanabilecek oyunlar, ayrıca kafasında başka düşünce olan varsa yazsın konuşalım.

dediğim gibi olayı bir cuma gününe denk getirmeyi düşünüyoruz, büyük ihtimal şubatın ilk haftası falan olabilir ama kesin değil.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar birinci kalite bi kere ben varım hah!

bi de oyun önerisinin yanında mekan önerisi de sunmanız tercihimdir, mesela eski coolhand gibi bi mekan bulsak şahane şukela olurdu ama orası da artık yok.

bu arada şu tarih mekan şeyi bi kesinliğie bağlansın, herkesten yoklama alcam sonra karışıyo[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Ah quake mmmm, sanerixxle hastayız ayrı olaraktan, tabiki de :). Bf falan gibi oyunlar lazım ama bu kadar adamı en verimli kadırabilecek oyunlar. Nfsde iyi olur; ben hala nfs2se'de kaldım ama alışırız yeniliğe, ehhe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies

[Bu mesaj Loras tarafından 08 Ocak 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada etkinlik hakkında düşündük tabi bir şeyler, kafe aslında şöyle sabah çıkıp kahvaltı yapacak falan bir yerlere yakın olsa makbule geçer. Büyük ihtimal önceden kafeye gidip insanlara yaka kartı, oturacak yer falan ayarlayacağız. İsteyenleri kafeye de getiririz Kızılay'da herhangi yerden. ŞU sabahlama dönemi sonrası kesin katılım belli olur galiba.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi öncelikle mekan arayışı içerisindeyiz

*ferah bir ortam olursa avantaj, dip dibe bilgisayarlar o kadar adamı bayabilir bi süre sonra, neticede sigara içeni var içmeyeni var, kış günü bunalırız kapalı alanda
* en az bir adet ps2 şart
* yemek yenilebilecek bir ortam lazım cafe içinde veya en azından yakınlarında, köfteci kokocu olmadı tost dürüm döner herhangi bişi
* merkezi bir yerde olması çok mühim
* bilgisayarların up-to-date olmasından söz bile etmiyorum şart, en azından güncel oyunları düzgün oynatsın az çok

bilenler bilir eski coolhand güzeldi bu konuda, tv + nispeten geniş alan + içinde yemek abur cubur hazırlanan yer vs

ona benzer bir cafe bilen varsa şahane[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...