deathblow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 21 tane dvd çekim oyun , san andreas , nfs undergroung 2 gibi yeni oyunlar var , 2 tane orjinal oyun .. Çoğaltma kablosu (multi) 8mb memory card 4 tane orjinal analog Kırmızı şeffaf analog (fransadan geldi) Direksiyon-Fren !! fiyat : 340 euro ...[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence parça parça satmayı dene kolay kolay kimse çıkarıp 340 euro vermez bide ne zamandır kullanıyorsun? chipin markasını ne? şu fransadan gelen koluda merak ettim resimini koyabilir misin? [Bu mesaj goldenice tarafından 04 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Geçen sene mayısta alındı .. Kuzenin ps2 si .. Değerinden baya ucuza satıo zaten[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fiyat normal ona bir şey demedim ama kendine ps2 almak isteyen kaç kişi daha yeni konsol alırken 5 tane kol alır? hadi beş kolu aldı direksiyon alır? o yüzden parça parça satmanı önerdim yoksa kolay kolay satamazsın bu arada direksiyon ve chipi ne marka?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar