yevaud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar temiz oyun oynıyan reskill yada türevi işlerden şiddetle kaçınan hatta PK olayına tamamen karşı olan, takım oyununa ölüp biten 20:00 ve 24:00 arası sürekli oyunda olabilecek iyibir oyuncuya (ben yani :)) acc vermek isteyen varmı ?[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok... sabret biraz ha cikti ha cikicak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 üveeeeee yeter artık bıktım istemeyin kardesim yok bitti tukendi iste... bi de anlamadigim artık yuzsuzluge vuruyo bazilari nasi olsa az kaldi siz oynamiyosunuzdur acc lari verin muhabbeti ortaya cikti biri size niye acc versin i oynamiyosa da kendinde kalır canı sıkılır adamın gelir bi girer oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar