sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 AAL "05 üyelerine duyurulur...... 04 Şubat 2005 Cuma günü taximde etkinlik düşünüyorum ne dersiniz??? [(yarın) 00,00Dan sonra (bugün)] Saat20,30'da Buluşulur... En aşşa 00,30'a kadar sürer... fakat ortam uygun olur ise daha da geç bitirebiliriz... AAL "05 üyesi olmayanlar'da gelebilir... +18 Kuraldır -18 olanlar giremezler kolay kolay bara... Damsız Gelmesseniz iyi olur... Gelmek isteyenler [email protected] MSN'den yada Özel Mesaj ile Ulaşabilirler... HERKES DAVETLİDİR (işin aslı: yarın taxime gidip iice bi döktürmek istiyorum ama bakalım başka gelen olursa bikaç kişi daha birleşip döktürürüz diye düşündüm...) (şu anda gelecekler: Ben Kız Arkadaşım belki extradan bi kişi daha) ....an AAL"05 Present.... cittiyetsiz mesajlar ile topic kirlenmesin hepiniz davetlisiniz... dediğim gibi Dam Şart...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 [Bu mesaj sheref tarafından 03 Şubat 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 4 ayım kaldı bee 4 ay :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cuma 4ü. ayrıca bu tarz etkinlikler ne kadar erken haber verilirse o kadar iyidir. (gerçi benim alakam yok ya..)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Geliyorum hihih[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 normal şartlar altında saniyesinde uçar gelirdim ama: 1- dam yok:D 2- pati lan parti+konser yaptığım için çok fena hastalandım ateşlenme falan bir yığın sevimsiz iş, hala toplayabilmiş değilim. 3- şansıma tüküreyim offff[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende de dam olmaz heralde...4 ay sonra da bulamam :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1. cittiyetsiz diil ciddiyetsiz. 2. geliyorum ama akdenize falan giderseniz yani. dans mans olayina girmeyin hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 psycho ben senin damın olurum ayıb ettin[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dam mam yok valla damli paticik ALKOLIK AYYASLAR partisimi olur bea.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 damlı gelin lam :p size ben değil damlarınız sahip çıksın :) Sağlam içiş aksiyonu olacak gibi :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 6 kişiyiz gibi görünüyor gelen şu an için[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Who knows ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 god knows Party'nin Başlama mekanı Akdeniz ...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gelmem ki ben. Niye konuşuyorum.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 parti muhtemelen yalan olucak zaten ben gelemiyorum. nedenler : 1. param yok. 2. telefonumu kırdım //chiptech[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Party Yalan Olmadı 60 Dakika Sonra Ticari Bir Taxiye Atlayarak Taxime gideceğim ve orada haberdar ettiğim gelecek olan arkadaşlar ile buluşup Sabahın ilk ışıkları olmasa da son karanlığına kadar içeceğim :) Taximde Başlayacak Eylence Bebek Vanilla'da devam edip Levent Calliente'de son bulacak gibi bir planım olsa da ortamın bizi nerelere götüreceğini kim bilebilirki... :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulan ne garip herifsin taksimden sora vanilla ya mi gidilir. caliante kapanmadimi? gidin akdenize icin biranizi takilin kafaniza gore. zaten telefonuda parcaladim delirmis durumdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar