mattronweasley Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Lusca nerede bulunur genellikle?Hayatımda bir kere gördüm ve iki tane screenshot çektim. [signature][hline]Fire matt:level 11 blaster in justice Warrior sholan:level 25 scrapper in victory[Bu mesaj mattronweasley tarafından 03 Şubat 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Amannn abi buneeeee !!!! Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu offf... Çok garip oldum..(Dev deniz yaratıklarından aşırı korkarım) iyiki zamanında bırakmışım be...Aylar geçti ama bu kadar değişeceğini tahmin etmezdim oraların... Bi dakka dakka ben süper kahraman deilmiydim... Devvo Adasu Zorba Pyhenn Silezya Razean Keyzar toplanın balık avlicaz..Bufo kılıcımı getir içerden..Yanar döner... Özlüyo insan...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 03 Şubat 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehe =) gel abicim gel bekleriz de, avlarız da =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster Pleurosis, Level 23 Rad/Rad Defender
Zorba Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aaaahhhh ahh cok sanslisin cooookkk... O kadar aradim bulamadim hehe... Genellikle IP nin SW kosesinde durdugu soylenmekte... Ha bu arada hakkaten cok guzel olacak bu oyun keske ayrilanlar olmasaydi.... :([signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim YILDIRIM - AR Blaster - Hero of the City Zalim - Lvl 26 - Peacebringer Top - Rock - Lvl 8 - Earth Controller Zorba - Warshade olmaktan vazgecti *dusunur*
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Test serverındayken günlerce aradım bu deniz mahlukunu, ama korktuğundanmıdır, çekindiğindenmidir nedir bir türlü karşıma çıkmadı. Cüssesine bakmayın, yerden yere vururum onu bir bulsam;)[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
mattronweasley Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Biraz zor bayaa uğraştım yenmek için tabi teammatelerin olmazsa bitersin![signature][hline]Fire matt:level 11 blaster in justice Warrior sholan:level 25 scrapper in victory
Öne çıkan mesajlar