aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez mi gümledi benim karakterler mi asılı kaldı? merak ettim :)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evt[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 her zamakı gibi gumledı.Ne olcakkı zaten gümlemöese saasdımm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tam da kasmaya başlamıştım ulen bizde şans olsa kız doğardık pehhhh[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 sattır 2 kıs golem kestk 4 tyane crimson cıktı bole sansın ben warya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çıkmadı mı çıkmıyo bu oyun sırf kumar bileğinin hakkını vermiyor..... DİEZ düzelene kadar ares te orc kasmaya başladım hadi hayırlısı....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben lvl atlıcaktım ne guzel ya[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hanı bu gumleme olayı soyle bısı olabılır dıyorum akşam savas varya onun ıcın belkı bı repair yapıyolardın serverda[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aynen gümledi ve account asılı kaldı. Login olamıyorsun. Ayrıca Diez 2 serverınıda kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez ne zmn patladı tam olarak? bide ne gibi bi hata veriyor ? arkadaş paso cant login failed login uyarısı alıyor kendi accountlarıyla ben benimkiyle almıyorum. onunkileri denedim bende aynı hatayı aldım nasıl iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gümleyeli 45 dakka oldu olmadı....Bağlı olanların carakteri asılı kaldı herkeste o hatayı veriyo.... Resur olum sen lvl atlamamışmıydın lam 99 dun 100 yapamadım deme bana inanmam zati %7 yaptım diyordun kaç defa öldün lam ahuhuhuh........ geçmiş olsun...[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez uçtu sonunda a.q[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez 2 bakimdaydi zaten, kapali kalacak bi sure. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez açılmıştır duyurulur..![signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahada haber geldi girelim bakalım bize ne kadar dayanacak ahuhuhu[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla sıfır lag varya iyi tamir etmişler :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abysskerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bu hala girmiyo deli oldum yine cant login failed login diyor. acaba ömür billah asılı mı kalacak benim karakter?[signature][hline]Mekanım abyss, adım kerim Hadi olsun nickim abysskerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben gırdım sımdı guzel ortam zaten bende lag yoktu hala yok :)[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet bende girdim. Hemde hiç lag yok. Alla alla n'oldu acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar