aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez mi gümledi benim karakterler mi asılı kaldı? merak ettim :)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evt[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 her zamakı gibi gumledı.Ne olcakkı zaten gümlemöese saasdımm ben
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tam da kasmaya başlamıştım ulen bizde şans olsa kız doğardık pehhhh[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 sattır 2 kıs golem kestk 4 tyane crimson cıktı bole sansın ben warya
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çıkmadı mı çıkmıyo bu oyun sırf kumar bileğinin hakkını vermiyor..... DİEZ düzelene kadar ares te orc kasmaya başladım hadi hayırlısı....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben lvl atlıcaktım ne guzel ya[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hanı bu gumleme olayı soyle bısı olabılır dıyorum akşam savas varya onun ıcın belkı bı repair yapıyolardın serverda[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aynen gümledi ve account asılı kaldı. Login olamıyorsun. Ayrıca Diez 2 serverınıda kaldırmışlar.
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez ne zmn patladı tam olarak? bide ne gibi bi hata veriyor ? arkadaş paso cant login failed login uyarısı alıyor kendi accountlarıyla ben benimkiyle almıyorum. onunkileri denedim bende aynı hatayı aldım nasıl iş bu?
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gümleyeli 45 dakka oldu olmadı....Bağlı olanların carakteri asılı kaldı herkeste o hatayı veriyo.... Resur olum sen lvl atlamamışmıydın lam 99 dun 100 yapamadım deme bana inanmam zati %7 yaptım diyordun kaç defa öldün lam ahuhuhuh........ geçmiş olsun...[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez uçtu sonunda a.q[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr:
druenler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez 2 bakimdaydi zaten, kapali kalacak bi sure. off offf
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diez açılmıştır duyurulur..![signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr:
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahada haber geldi girelim bakalım bize ne kadar dayanacak ahuhuhu[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla sıfır lag varya iyi tamir etmişler :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr:
abysskerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bu hala girmiyo deli oldum yine cant login failed login diyor. acaba ömür billah asılı mı kalacak benim karakter?[signature][hline]Mekanım abyss, adım kerim Hadi olsun nickim abysskerim.
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben gırdım sımdı guzel ortam zaten bende lag yoktu hala yok :)[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet bende girdim. Hemde hiç lag yok. Alla alla n'oldu acaba? :D
Öne çıkan mesajlar