Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ben o ya da ben diye bakmıyorum olaya.Olayın yanlışlığını söylüyorum.Eğer elindeki herşeyin alınacağına inanıyorsan ve yapacağın son şeyin bı olduğunu düşünüyorsan,yaparsın.Yapmamış olman sadece o raddeye gelmemiş olduğunu gösterir ve şanslısındır merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 a ne tesadüf ben de dersimli, zaza ve ailevi aileden geliyorum. bak dedem pekekeli olmuş. ali haydar cilasun. çocukları mafya olmuş. zorluk yaşamışlar. biz de zorluk yaşadık ama kötü olmadık. tenk god onlarlada ilişkimiz yok. bak bunların hepsini. "he he öyledir :)" dediğin için anlatıyorum sırf biraz suratın kızarsın diye. sırf "şekilci" olduğunu kanıtlamak için. xexke mesajlarımı değiştirebilsem de geçmişimde kalmasa tabi. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 hala şanslı olduğuma göre gidip biraz dota2 kasayım şükürler olsun dota2 kasacak kadar refahım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Shean said: he aynen dayanamayıp kendini öldürse eyvallahı çekerdik çünkü saygı duyulası bir nokta. zor bir karar, her insan yapamaz kaldıramaz bunu. başkasının canını almak tatlı ama dimi? canı yanan sen değilsin. sözde zor zamandasın xD oh bütün cinayetlere bulduk sebebi de hajum bugünlük hümanizmide kastık eyvallah. Ya öyle bir söylüyorsun ki sanırsın adam aldı bıçağı eline önüne gelene saldırdı.Kedi gibi sıkıştırmışlar adamı köşeye .Sen yapmazsın ama çok insan yapabilir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 hırsıza oy veriyor adam, niye vergi versin çünkü kendisi de hırsız çekiceksin bıçağı seyyar satışa çıkacaksın ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 4 kişiyi bıçakla yaralamış bu arada çomar orada hapis yatması lazım umarım halkın arasına salmazlar geri çocuklarını da zehirlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Malum yerde biri güzelce açıklamış anlatmak istediğimi.İmzamı atarım altına. "nasıl bir milletiz biz anlam veremiyorum. "15 temmuzda gazi diyenler mi ararsın, sakalından oyunu kime verdiği belli, beter olsun diyeni mi"... ayrışmaya, ayrım yapmaya ne kadar meraklıyız. insanlıktan ne ara bu kadar uzaklaştık? benim videoda gördüğüm; bir insana yapılan zulm, bir insanın çaresizliğinden başka bir şey değil. o adamın, sakalı olmasaydıda, 15 temmuzda gazi olmasaydıda içim aynı derecede acıyacaktı. benim vicdanımın rengi, dini, dili yok. fakat; sizde vicdan hiç yok. bunu bilin istedim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ortada bi çaresizlik yok aymazlık var anlamadığın nokta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Fatih Balat’ta önceki gün zabıta ekipleri ile engelli bir seyyar satıcı arasında çıkan arbede görüntülerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla zabıtalar hakkında başlatılmıştı. Kolombiya’nın başkenti Bogota’da bulunan İBB Başkanı Kadir Topbaş, engelli satıcı Ali Kirli’yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. “Nasıl bir iştir anlamak mümkün değildir” diyerek üzüntülerini dile getiren Başkan Topbaş, “Gerekli idari işlem yapılacak. İstanbul’a geldiğimde inşallah ziyaretinize geleceğim. Hakkınızı helal ediniz” dedi. Görüşmede Ali Kirli de, Başkan Topbaş’a aramasından dolayı teşekkürlerini iletti. sen hala üzülmeye devam et. adam akpli. adam kazanacak. aynı olay akpli olmayan birine olsa tınlamazlardı bile. gündeme başka konu koyar chp mhp hdp ninde sesi duyulmazdı. sosyal medyada orada burada üzüldüğümüzde kalırdık. devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ya sen anlamıosun asıl.Banane akp li yada değil.Evet bizlerden birinin başına gelse ,geldiğiyle kalıcaktı.Sokayım böyle adalete zaten.Harbi siz adama üzülüyorum sanıyorsunuz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 neye üzülüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Asriel said: Lan bu ülkede çocuğu bile olmadığı halde açlıktan ölen insanlar var.Hala gelmiş nasihat veriyorsunuz.Bu ülkeyi geçtim dünyada ne hayatlar var.Olm harbiden kimse açlıkla sınanmasın.Sonra insan ölüsü bile yersiniz.Bilmiyorsanız filmi fln var açın izlersiniz.Yok çevremde aç var da namussuz işler yapmıyorlarmışmış. başlığın başından beri aynı kafada şeyler yazdığın için bunu quote'lasam yeter sanırım. Şimdi bak, işidciliği, cihatcılığı falan çok umrumda değil zira video o kadar derin bir video değil. bir kadına açık giyindi diye saldırsaydı o zaman bu noktaya bakardım. Adam elinde bıçakla çevreye saldırıyor lan!!! hani gelmeyin çocuğunu keserim, gelmeyin kendimi keserim, kendimi yakarım falan diye de değil. gerçekten sokacak birilerine denk gelse. zabıta savunduğum falan bir şey değil ama bu nedir, senin götü boklu araban yüzünden gideceksin 2 zabıta bıçaklayacaksın adamlardan biri ölecek. e hadi o zaman ayrı bir duyar, gariban zabıtanın çocuklarına kim bakacak? götü boklu 2000 liraya döşenmiş bir araba için. kusura bakmayın hani darp falan yine iyi değil de adam yaralamaya teşebbüsten sağlam ceza alması lazım bu adamın. sattığı şeyin bu arada bıçakla ilgisi var mı yoksa korunmak için silah olarak mı taşıyor o bıçağı? bugün zabıtaya böyle bıçak çeken adam yarın gelir bana çeker abi atsınlar içeri pezoyu afedersin. ha bir de çoluk çocuğu var allah açlıkla terbiye etmesin bla bla deyip sonra da 1 çocuk doğursun diyenlere konuyu farklı noktalara çekmeyin demek de ayrı güzel bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 şunu abd de yapsalar "medeniyetin beşiği" yerde elektro şok silahıyla vurulcak saniyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 güzel insanlara denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bu kesin saraya da çıkar Tayyip gördü bundaki reytingi alır kucağına bi el opturur sonra İstanbul'un dokunulmaz tatlicisi hayırlı olsun ne isterse satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Peki size olayın başka bir yönüyle sorayım soruyu.Olayın içinde olsaydınız ve bu adamı köşeye sıkıştırdınız ve son çaresi size bıçak çekmek olduğunu düşünüp eyleme geçti ama üzerine gitmezseniz siE saldırmayacağınkn farkındasınız,Videodaki elemanlar gibi birleşip adamı linç edip,öldüresiye dövermiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Videodaki her şey normal, tek bir şey dışında; sondaki linç. Bu nasıl hastalıklı bir kafa yapısı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ahahha olay haber sitelerine düşmüş kadir topbaş adamı ziyaret edecekmiş allah belasını versin bu ülkenin bak allaha inanmıyorum ama allah diye bişi olsun ve bu ülkenin belasını versin en acil şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Asriel said: Peki size olayın başka bir yönüyle sorayım soruyu.Olayın içinde olsaydınız ve bu adamı köşeye sıkıştırdınız ve son çaresi size bıçak çekmek olduğunu düşünüp eyleme geçti ama üzerine gitmezseniz siE saldırmayacağınkn farkındasınız,Videodaki elemanlar gibi birleşip adamı linç edip,öldüresiye dövermiydiniz? kendi dediğin yere geliyorsun aslında bu sorularla sana bıçak çekilse bıçağı çekene bana nasıl bıçak çekersin diye cezasını vermek istemez misin ? diye mi sorayım şimdi sana senin gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Sor cevabım hayır olur.Adam haberlere bile çıkmış bu arada.Daha önce 5 aracının kırıldığını söylüyor yani psikolojik abi bu olay.Diyorum ya artık dayanacağın son nokta olabilir.Adam bu arada 15 temmuz gazisi olmadığını ve dışarı çıkmadığını söylüyor ki çok rahat biçimde yalan söyleyebilirdi ve kullanabilirdi bu durumu.Tekrarlayayım ayrıca şu adam karşıma gelse sinirden küplere biner,sonunda muhattap bile olmam ama burdaki konu cidden ideoloji değil.Zaten başta da yazdım Türk insanı sorun.Pislik bir milletiz. Video; http://video.haber7.com/video-galeri/78232-tatlici-ali-amca-acikladi-15-temmuz-gazisi-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 evet adam 15 temmuz gazisi değilim suriye gazisiyim diye video paylaşmış. cihatçı yani. he bi de üstüne, şöyle de düşün. sen zabıtasın amirin sana emir veriyor. gidip bu arabayı alıcaksın diye. gidiyorsun adam sana bıçak çekiyor. amirin geliyor adam gibi konuşuyor yüzyüze adamla hala bıçak çekiyor. arabayı alıp kaçıyor. görevini yapacaksın zabıta olarak. bak şimdi zabıta şerefsiz, adam salak ve tehlikeli. etrafındakiler bıçağı görüyor zabıtaya saplıcak diyor. hop ulan noluyor diye adama dalıyorlar. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ideoloji değil olay adamın aptallığı zaten kanunsuz iş yapmaya çabalamak ve ısrar etmek tam bir gerizekalıymış ideoloji falan değil adamın sorunu gerizekalılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 yav gidip 1300 lira maaşla haftada 60-70 saat çalışsın madem arabasını kırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 yok bence vergi verenleri aptal yerine koymaya devam edip kaçak maçak iş yapmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bakın çomar dediğimiz adamlar çomar diye nitelendirdiğimiz adama dalıyor.Diğerleri dediğimiz biz gibi adamlar birleşip böyle bir linç olayına girmeyiz çünkü bilinçli insanlarız ve idrak edebiliyoruz bazı şeyleri.Yalnız bıçak çeken adamın neden bıçak çektiği kısmını bir tarafa bırakırsak yer/zaman/olay örgüsü farklılık göstererek hepimizin bıçak çekebileceği durumlar oluşabilir hatta belki daha da fazlası.Muhtemelen bu adam da o adamlardan biri olsa linçe katılırdır.Olayı artık adamdan çıkarabilirmiyiz?Bu linç kültürüne sahip şerefsizler yarın öbürgün kapımıza kadar gelip bizi diri diri yakabilecek potansiyeldeler değil mi?Benim isyanım buna ki zaten en başta şerefsiz ve nefret söylemlerimle açtım konuyu.Ben sadece kendimi savunmak zorunda kalırsam karşımdakine zarar veririm ve eminim ki paticik geneli de bu kafada.Bunun hümanistlikle fln %100 ilgisi yok.Toplum olarak inanılmaz derecede ayrışmış durumdayız ve karanlık günlerin gelişi yakın.Ha bu arada ilerde olabileceğimizin hatta olmaya başladığımız ülkedeyim şu anda.Biraz da gaza gelişim bu yüzden.Her geçen gün artan karamsarlığın dışa vurumu oldu benimkisi biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar